Έλενα Παπαρίζου: Έκλεισε τα στόματα σε όσους σχόλιασαν τα κιλά της

Life
Έλενα Παπαρίζου: Έκλεισε τα στόματα σε όσους σχόλιασαν τα κιλά της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Είναι κρίμα να ασχολούμαστε με λάθος πράγματα στη ζωή μας"

Απάντηση έδωσε η Έλενα Παπαρίζου σε όσους σχολίασαν με αρνητικό τρόπο την εμφάνιση και τα κιλά της, μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2night Show στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Πέμπτης . Μετά την εμφάνιση της στο Ρότερνταμ και στην Eurovision 2021, η τραγουδίστρια μίλησε για τα κακεντρεχή σχόλια αναφέροντας: «θες να σου πω την αλήθεια; Να σου πω ακριβώς πως νιώθω; Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ που χθες πήγα και έφαγα ένα μπέργκερ».

«Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να ασχοληθώ περισσότερο με αυτό το πράγμα. Είναι κρίμα να ασχολούμαστε με λάθος πράγματα στη ζωή μας» πρόσθεσε η τραγουδίστρια στη βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Σχετικά με τα σχόλια που δέχθηκε η τραγουδίστρια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν μπορούσε να κρύψει την έντονη ενόχληση του εκφράζοντας την προσωπική του άποψη. 

Όπως είπε: "Θέλω να πω κάτι, άσχετα από αυτό που έχει γίνει, ότι εγώ χαίρομαι που η Ελλάδα με την Στεφανία Λυμπερακάκη και η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού πήγαν καλά. Τώρα, επιστρέφοντας στο άλλο κομμάτι, επειδή βρίσκομαι σε μία φιλοσοφική φάση τον τελευταίο καιρό, έχω την εξής σκέψη: Τι είναι πιο σημαντικό τελικά, να έχεις δίκιο ή να είσαι ευγενικός; Πιστεύω να είσαι ευγενικός. Γιατί αν δεν είσαι ευγενικός, χάνεις και το δίκιο σου".

Για τη Eurovision

Σχετικά με το εάν θα λάμβανε μέρος ξανά στη Eurovision στο μέλλον απάντησε πως θα πήγαινε αν είχε το κατάλληλο τραγούδι, ενώ ο παρουσιαστής την πήγε πολλά χρόνια πίσω, προβάλλοντας σε βίντεο την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στα προκριματικά της Σουηδίας το 2014 με το τραγούδι "Survivor".

Η τραγουδίστρια συγκινήθηκε και δάκρυσε, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Αυτό το τραγούδι σημαίνει πολλά για εμένα. Ήταν μετά την κατάθλιψή μου. Όταν το άκουσα αυτό το τραγούδι είπα είναι δικό μου. Αυτό ήταν που με έκανε να πάω στα προκριματικά".

Για την κατάθλιψη

Μιλώντας για την κατάθλιψη, η Έλενα Παπαρίζου συνέχισε λέγοντας: "Ένιωθα τεράστια μοναξιά παλιά. Δεν μπορούσε να καταλάβει κάποιος ότι όταν κατέβαινα από τη σκηνή και ότι μέχρι να πέσω για ύπνο ουσιαστικά περνούσα μία κατάθλιψη. Κατάφερα τα τελευταία χρόνια να κάνω τη μοναξιά μου μοναχικότητα. Όταν έχασα τον πατέρα μου αναθεώρησα τη ζωή μου. Πήρα αρκετή κατηφόρα στην ψυχολογία μου τότε κι εκεί κατάλαβα πόσο εύθραυστη είμαι και πόσο ψεύτικα είναι όλα γιατί η πραγματικότητα είναι άλλη".

Πηγή: news247.gr , φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News