MasterChef5: Συγκινητικό μήνυμα του Παύλου «στους γονείς των "διαφορετικών" παιδιών»

Life
MasterChef5: Συγκινητικό μήνυμα του Παύλου «στους γονείς των "διαφορετικών" παιδιών»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκμυστηρεύτηκε τις δυσκολίες που έχει βιώσει

Συγκλονιστικά ήταν τα λόγια ενός εκ των πιο αγαπητών παικτών του «MasterChef 5» που αποχώρησε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις με τον χαρακτήρα και την μαγειρική του προσπάθεια, του Παύλου Χάππιλου. Η Μαργαρίτα ανέβηκε στον εξώστη και οι υπόλοιποι παίκτες κλήθηκαν να δημιουργήσουν ένα πιάτο αντιγράφης από τον καλεσμένο του «MasterChef 5», chef Θοδωρή Παπανικολάου.

Έτσι η τετράδα που θα δώσει την μάχη για τον τίτλο του MasterChef αυτής της σεζόν αποτελείται πλέον από τους: Μαργαρίτα Νικολαΐδη, Διονύση Σαρακίνη, Μαρίνα Ντεμολλάι και Αλέξανδρο Συνοδινό. Ο Παύλος Χάππιλος αποχαιρέτησε το παιχνίδι με το χαμόγελο στα χείλη. «Επειδή πολλοί άνθρωποι στη ζωή μου δεν μου δώσανε ποτέ την αγάπη που περίμενα... Πολλές φορές πίστευα ότι δεν το άξιζα και ξέρεις αυτό σου μένει… Κι όταν κάποιος σου δίνει την αγάπη που εσύ δεν περιμένεις, κάπως χτυπάει αυτό, το "γιατί το κάνει τώρα αυτός ο άνθρωπος, αφού εγώ, δεν την αξίζω...". Γελάω και κλαίω ταυτόχρονα. Προσπαθώ να το δουλέψω αυτό, γιατί θέλω να πιστεύω ότι την αξίζω την αγάπη», ανέφερε.

«Πέρασα πολύ ωραία, όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν. Η διαφορετικότητα είναι χάρισμα. Και στους γονείς των "διαφορετικών" να πω να αγαπάτε τα παιδιά σας. Γιατί η ζωή είναι δύσκολη για τους "διαφορετικούς" ανθρώπους», είπε στο τέλος με ένα μεγάλο χαμόγελο. Η ατάκα του Παύλου «Είναι πολύ άσχημο να σε κρίνουν χωρίς να σου δίνουν περιθώριο να σε μάθουν» έμεινε στα χρονικά του φετινού διαγωνισμού και το twitter υποκλίθηκε.

Ποιος είναι ο Παύλος Χάππιλος που αποχώρησε από το MasterChef

Ο Παύλος είναι 35 ετών και έχει καταγωγή από την Κύπρο. Παρά το γεγονός πως ο πατέρας του είναι διακεκριμένος σεφ, ο ίδιος δεν ασχολήθηκε ποτέ επαγγελματικά με τη μαγειρική. Έχοντας εργαστεί για χρόνια ως χημικός στην Αγγλία αλλά και για μεγάλη εταιρία των social media στη Γερμανία, αποφάσισε πια να ακολουθήσει την αγάπη του για τη μαγειρική. Άλλωστε, ο ίδιος αντιμετωπίζει τη ζωή με τόλμη και χιούμορ και δεν φοβάται να στηρίξει τις επιλογές του.

Ως χημικός αγαπά περισσότερο τη ζαχαροπλαστική και είναι εκείνος, που φτιάχνει τα γλυκά για τις εορταστικές στιγμές των φίλων του. Το μεγάλο του όνειρο είναι να ανοίξει το δικό του μικρό εστιατόριο και να φτιάχνει ο ίδιος τα γλυκά. Η μαγειρική για τον Παύλο είναι μια σειρά χημικών αντιδράσεων με το αποτέλεσμα να είναι μαγικό και ακόμα κι αν η εξίσωση του MasterChef 5 παραμένει άγνωστη...

Ο Παύλος είχε πάρει το Golden Pass στις αρχικές οντισιόν και τότε είχε μιλήσει για τον εαυτό του, αναφέροντας ότι μεγαλώνοντας σαν ομοφυλόφιλος σε μια κλειστή κοινωνία της Κύπρου, ήθελε να φύγει: «Ήμουν ξεροκέφαλος. Το συνειδητοποίησα στα 17 όπου έγινε η πρώτη κουβέντα με τους γονείς μου, οι οποίοι, δεν το πήραν και τόσο καλά. Η μαμά μου μεγάλωσε χωρίς τρεχούμενο νερό, δεν μπορούσε να καταλάβει τι είναι ο "γκέι" σε αυτόν τον αιώνα. Στη συνέχεια πήγα να σπουδάσω στη Θεσσαλονίκη και στα 20 τους έκανα μια πιο σοβαρή κουβέντα, εξηγώντας τους ότι έτσι είμαι και αυτό δεν θα αλλάξει. Τότε ήταν λίγο πιο ψύχραιμοι».

Ο διαγωνισμός όμως συνεχίζεται! Σύμφωνα με τα spoiler που μένει να επιβεβαιωθούν (ή όχι) αμέσως μετά φαίνεται να αποχωρεί ο Αλεξανδρος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στο τηλεοπτικό ένθετο της εφημερίδας Καθημερινή της Κυριακής την τελική τριάδα απαρτίζουν οι Διονύσης, Μαρίνα και Μαργαρίτα, με τα social media να δίνουν όλη τους την αγάπη στη Μαργαρίτα Νικολαϊδη για να είναι η επόμενη Ελληνίδα MasterChef.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News