Παντρεύτηκε Αριάνα Γκράντε

Life
Παντρεύτηκε Αριάνα Γκράντε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην τελετή παρευρέθηκαν μόλις 20 άτομα

H Αριάνα Γκράντε και ο Ντάλτον Γκόμεζ παντρεύτηκαν σε μια ιδιωτική τελετή στο σπίτι της, στο Μοντεσίτο, επιβεβαιώνει η Us Weekly.

Στην τελετή παρευρέθηκαν γύρω στα 20 άτομα. «Υπήρχε πολλή αγάπη και όλοι ήταν πραγματικά χαρούμενοι», επιβεβαίωσε ένας εκπρόσωπος της τραγουδίστριας. «Το ζευγάρι και οι δύο οικογένειες δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι». Η Αριάνα Γκράντε δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη το χαρμόσυνο γεγονός στα social media.

Πριν από την μεγάλη μέρα, η νικήτρια των Grammy και ο κτηματομεσίτης του Λος Άντζελες «ήταν μαζί όπως περνούν σχεδόν όλο τους το χρόνο», σύμφωνα με το insider. «Εκείνος την λατρεύει και την κάνει πολύ ευτυχισμένη. Όλοι οι φίλοι και η οικογένεια της τραγουδίστριας τον αγαπούν.»

Το ζευγάρι πυροδότησε για πρώτη φορά φήμες για την σχέση τους τον Φεβρουάριο του 2020. Τον Μάιο του 2020 η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τη σχέση τους όταν εμφανίστηκαν και οι δύο στη δυναμική μπαλάντα «Stuck With U» με τον Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber).

Τον Δεκέμβριο του 2020, η βραβευμένη με Γκράμι τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκαν με μια σειρά από φωτογραφίες στο instagram που την δείχνουν μαζί με τον αγαπημένο της. Σ′ αυτές, η σταρ δείχνει ένα δαχτυλίδι με μεγάλο διαμάντι. Η μητέρα της Αριάνα Γκράντε, Τζόαν, κοινοποίησε λίγο αργότερα την είδηση του αρραβώνα στο λογαριασμό της στο Twitter. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που καλωσορίζω τον Ντάλτον Γκόμεζ στην οικογένειά μας! Αριάνα, αγαπώ εσένα και τον Ντάλτον τόσο πολύ!!! Να ζήσετε ευτυχισμένοι!», έγραψε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News