Eurovision 2021: «Εκτοξεύτηκε» η Κύπρος στα στοιχήματα – Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα;

Life
Eurovision 2021: «Εκτοξεύτηκε» η Κύπρος στα στοιχήματα – Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιες αποστολές του διαγωνισμού έχουν εντυπωσιάσει;

Με έντονο ρυθμό ξεκίνησε η εβδομάδα για τις στοιχηματικές εταιρίες έχουν πάρει "φωτιά" για το ποια χώρα θα κερδίσει τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, που διεξάγεται στο Ρότερνταμ.

Μετά και την ολοκλήρωση των δεύτερων προβών έχουμε πολλές ανακατατάξεις όχι μόνο στην πρώτη δεκάδα αλλά και πέρα από αυτήν, καθώς κάποιες αποστολές εντυπωσίασαν με την σκηνικό τους αποτέλεσμα ενώ άλλες κατέρρευσαν κι έχασαν την δυναμική που είχαν. Φυσικά στο Ρότερνταμ βρίσκονται τόσο η Στεφανία Λυμπερακάκη για την Ελλάδα, όσο κι η Έλενα Τσαγκρινού για την Κύπρο, που διεκδικούν μία θέση στον τελικό του διαγωνισμού.

Η εξαιρετική εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού στις πρόβες, έκανε την Κύπρο πλέον φιγουράρει στην 5η θέση για να κερδίσει την Eurovision από την 7η που ήταν, ενώ η Ελλάδα με τη μοναδική ερμηνεία της Στεφανίας Λυμπερακάκη και το σκηνικό εύρημα που εντυπωσίασε, σταθεροποιείται τις τελευταίες ημέρες στην 10η θέση από την 12η. Αλλαγές και στην κορυφή με την Ιταλία και την Γαλλία να παλεύουν με ελάχιστη διαφορά για την πρώτη θέση ενώ η μέτρια εμφάνιση της Destiny έριξε την Μάλτα στην 3η θέση. Σε τροχιά ανόδου κι η Ισλανδία ενώ η Ελβετία δίχασε με την σκηνική της παρουσία και σημείωσε πτώση με αποτέλεσμα πλέον να βρίσκεται στην 7η θέση από την 3η.

Η μάχη για τη νίκη στην Eurovision 2021 αναμένεται αμφίρροπη, αφού είναι από τις λίγες χρονιές που η πρόβλεψη νικητή δεν είναι τόσο εύκολη.

Πηγή: zappit.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News