Τζένη Μπαλατσινού: «Μόλις γέννησα οι γιατροί μου είπαν ότι ήμουν σπάνια περίπτωση»

Life
Τζένη Μπαλατσινού: «Μόλις γέννησα οι γιατροί μου είπαν ότι ήμουν σπάνια περίπτωση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Ο Βασίλης είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας" αναφέρει για το σύζυγό της

Για τις δύσκολες στιγμές και το μωρό τους αλλά και τις τρυφερές οικογενειακές στιγμές μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού στην Όλγα Λαφαζάνη και την εκπομπή «Happy Day» στο πλαίσιο του ολοκαίνουριου πρότζεκτ που έχει αναλάβει εδώ και λίγο καιρό, μία συνδρομητική ψηφιακή πλατφόρμα.«Όταν έχεις μωρό, η καθημερινότητα είναι λίγο πιο ζορισμένη και είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Δόξα τω Θεώ, όταν υπάρχει πρόγραμμα, τα καταφέρνουμε όλα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, δεν περίμενα να νιώσω τέτοια συναισθήματα. Τέταρτη φορά μητέρα…

Ευχαριστώ τον Θεό που με ευλόγησε και τα κατάφερα. Κοιμάται το μωράκι το βράδυ, από τότε που σταμάτησα τον θηλασμό έχουμε μπει σε ωραίο πρόγραμμα. Ο Βασίλης είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας. Από τη στιγμή που γέννησα και μου είπαν οι γιατροί ότι ήμουν μία σπάνια περίπτωση, αισθάνθηκα ευγνωμοσύνη που τα καταφέραμε. Δε θέλω να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό, αλλά δόξα τω Θεώ τέλος καλό, όλα καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας απέκτησαν τον καρπό του έρωτά τους ανήμερα των Χριστουγέννων του 2020, ωστόσο πήραν εξιτήριο από μαιευτήριο 18 ημέρες μετά.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάνω απ’ όλα τον γιατρό, τον κο Παντελή Τρομπούκη και όλη την ομάδα. Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, επίσης, την εξαιρετική ομάδα, που κάνουν λειτούργημα, πάνω, τις κοπέλες στη μονάδα νεογνών. Όλο το νοσηλευτικό προσωπικό και ιδιαίτερα τον άντρα μου» είχε δηλώσει τότε κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο.

Πηγή: dikaiologitika.gr, φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News