Έγκυος η Όλγα Κεφαλογιάννη – Περιμένει δίδυμα

Life
Έγκυος η Όλγα Κεφαλογιάννη – Περιμένει δίδυμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κρητικιά πολιτικός ετοιμάζεται να γίνει μητέρα

Tεράστια χαρά για την  Όλγα Κεφαλογιάννη και το σύζυγός της οι οποίοι ενώθηκαν πρόσφατα με τα «δεσμά» του γάμου καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς. Μόλις λίγες ημέρες μετά το γάμο τους, έγινε η αποκάλυψη σε συνέντευξη που έδωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», όπου είπε πως ετοιμάζεται να γίνει μητέρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «On Time», ωστόσο, η ευτυχία του ζευγαριού είναι διπλή, αφού θα αποκτήσει δίδυμα. «Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία» είχε υπογραμμίσει, μεταξύ άλλων, η πολιτικός.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα στις 3 Μαΐου και την είδηση έκανε γνωστή η βουλευτής, με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Κουμπάρες ήταν η Τζένη Μήτση και η πρώτη ξαδέλφη της νύφης, Χρυσή Βαρδινογιάννη.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη φορούσε λευκό μακρύ σατέν μεταξωτό φόρεμα με δαντελένια εσάρπα, μία δική της δημιουργία, κι έκανε την είσοδο μαζί με τον γαμπρό -και οι δύο έρχονται από δεύτερο γάμο- με μουσική υπόκρουση τη σύνθεση του Μίνου Μάτσα «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου» σε στίχους του αείμνηστου παππού του και δημιουργού της δισκογραφικής εταιρείας MINOS, Μίνου Μάτσα.

Πηγή: ethnos.gr, φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News