Η κρητικοπούλα «πριγκίπισσα» Έλενα και ο «ήρωας» Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος)

Κρήτη
Η κρητικοπούλα «πριγκίπισσα» Έλενα και ο «ήρωας» Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ιστορία που συγκίνησε το πανελλήνιο

Συγκίνηση και μηνύματα ελπίδας σκόρπισε η Όλγα Μαρή, η μαμά της Κρητικοπούλας "πριγκίπισσας" Έλενας, στην εκπομπή "Καλό Μεσημέρι".

Η 9χρονη τότε Έλενα, πριν από 2 χρόνια περίπου, μαζί με την οικογένειά της, είχαν βιώσει τη δική τους Ανάσταση, μετά από μεταμόσχευση μυελού των οστών που υπεβλήθη.

Ένα εκ γενετής πρόβλημα υγείας είχε οδηγήσει τη μικρή Έλενα στις πολυμεταγγίσεις, ενώ για να ξεπεράσει τον ατελείωτο αυτό Γολγοθά, οι γιατροί έδιναν μια και μόνο λύση, τη μεταμόσχευση μυελού των οστών από συμβατό αδερφάκι.

Η Όλγα Μαρή, συνομιλώντας, με τον Λευτέρη Κουμαντάκη και τη Χριστιάννα Σκούρα, περιέγραψε τον δικό τους αγώνα, όπως επίσης και το φως ελπίδας και αισιοδοξίας που σκόρπισε το παράδειγμα της μικρής Έλενας σε παιδιά που αγωνίζονται με σοβαρές ασθένειες.

Από τη συζήτηση αυτή, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και η πραγματοποίηση του ονείρου της μικρής Έλενας. Με τη συμβολή του "Make a wish", η Έλενα μεταμορφώθηκε σε πριγκίπισσα, ζώντας ονειρικές στιγμές στο πλευρό του Γιώργου Αγγελόπουλου, ο οποίος μέχρι και σήμερα παραμένει ο "ιππότης" της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News