Πρόταση γάμου – υπερπαραγωγή: Το μονόπετρο ήρθε με drone

Life
Πρόταση γάμου – υπερπαραγωγή: Το μονόπετρο ήρθε με drone

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς ο Μιχάλης «έψησε» την όμορφη Αλεξάνδρα

Με έναν ξεχωριστό και συγκινητικό τρόπο, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Εστιατόρων και Ψητοπωλών Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Επιτροπίδης, αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, στη Θεσσαλονίκη.

Ανήμερα των γενεθλίων της, ο κ. Επιτροπίδης μαζί με φίλους του που βρέθηκαν στην ιδιαίτερη για το ζευγάρι ημέρα, έφτασαν με μοτοσικλέτες στη Νέα Μηχανιώνα. Εκεί, ο ίδιος πήρε από drone, που κατέγραφε το όλο σκηνικό, το δαχτυλίδι και έκανε την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, η οποία δέχτηκε με χαρά.

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε κ. Επιτροπίδης, περιγράφοντας τη συγκινητική πρόταση γάμου που έκανε το γύρο του διαδικτύου.

«Ο γάμος θα γίνει όταν μας το επιστρέψουν, γιατί θέλουμε να κάνουμε θρησκευτικό γάμο. Ευτυχώς μας βοήθησε ο καιρός για να την οργανώσουμε την πρόταση. Μετά από 6 μήνες κλειστή η εστίαση, βρίσκουμε και άλλα επαγγέλματα, έτσι και εγώ σκέφτηκα του σκηνοθέτη! Το θέμα ήταν να μην το καταλάβει η Αλεξάνδρα. Το κατάλαβε μόνο όταν είδε το drone να κατεβαίνει με το δαχτυλίδι», είπε ο κ. Επιτροπίδης.

«Κάναμε μια μοτοπορεία και περάσαμε και μπροστά από το σπίτι της. Αλλά δεν ήξερε τι την περίμενε. Είχε και γενέθλια και ήθελα να το κάνω σαν έκπληξη. Βόλευε κιόλας που ήταν Κυριακή», πρόσθεσε ο ίδιος.

megatv.com

Φωτογραφία: unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News