Βουρκωμένη η Κάτια Μακρή: Η στιγμή ανακοίνωσης της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ

Life
Βουρκωμένη η Κάτια Μακρή: Η στιγμή ανακοίνωσης της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονισμένοι "στον αέρα" οι συνάδελφοί του

Σαν «βόμβα» έπεσε η είδηση του θανάτου Γιώργου Καραϊβάζ στα δελτία ειδήσεων που βρίσκονταν σε εξέλιξη . Το νέο έγινε γνωστό την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star με τους συναδέλφους του άτυχου δημοσιογράφου να «παγώνουν».

Βουρκωμένη ανακοίνωσε η παρουσιάστρια του δελτίου Κάτια Μαρκή την είδηση, σημειώνοντας εμφανώς σοκαρισμένη «Είναι ο δικός μας Γιώργος Καραϊβάζ, συνεργάζεται με την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, οι τηλεθεατές τον βλέπουν καθημερινά, ασχολείται με πολλές και δύσκολες υποθέσεις όλα αυτά τα χρόνια που από κοινού πορεύεστε στο αστυνομικό ρεπορτάζ. Είναι πάρα πολύ δύσκολο ακόμα και να το πιστέψουμε ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι μια είδηση που πραγματικά μας έχει σοκάρει».

Συγκλονισμένος και ο Βάιος Σύρρος από την σοκαριστική είδηση της δολοφονίας τυυ συνεδέφλου του ανέφερε: «Για μας ήταν σοκ! Δεν μπορούσα να διαχειριστώ την πληροφορία γιατί είναι ένας άνθρωπος που είμαστε μαζί 32 χρόνια. Στην αρχή το θεωρήσαμε ως φάρσα», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News