Ο Κρητικός που κάνει το γύρο του κόσμου με ιστιοπλοϊκό

Κρήτη
Ο Κρητικός που κάνει το γύρο του κόσμου με ιστιοπλοϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χανιώτης Κλεάνθης Αναστασάκης έβαλε στόχο να γυρίσει ολόκληρο τον κόσμο

Με μόνη αποσκευή την αγάπη του για τα ταξίδια, ο Χανιώτης Κλεάνθης Αναστασάκης μπήκε το 2016 στο ιστιοπλοϊκό του και έβαλε στόχο να γυρίσει ολόκληρο τον κόσμο. Η εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» τον εντόπισε στην Καραϊβική λίγο πριν ξεκινήσει ο ίδιος μαζί με την κοπέλα του εκ νέου το ταξίδι.

Σαν ένας άλλος… «Φιλέας Φογκ», λοιπόν, ο Κρητικός Κλεάνθης Αναστασάκης ξεκίνησε ένα μοναδικό ταξίδι με το ιστιοπλοϊκό του, με στόχο να κάνει το γύρο του κόσμου.

Ο Χανιώτης πριν από λίγα χρόνια αποφάσεις να κάνει πράξη την αγάπη του για τα ταξίδια. Η εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» εντόπισε τον Κλεάνθη στη Μαρτινίκα της Καραϊβικής από όπου ο ίδιος περιέγραψε τις περιπέτειες του κατά τη διάρκεια αυτού του εγχειρήματος.

Όπως ανέφερε στην «Κρήτη Σήμερα» ο Κλεάνθης Αναστασάκης, οι κίνδυνοι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στη θάλασσα, είναι πολλοί. Ωστόσο ο ίδιος τονίζει ότι αν κάποιος είναι καλά οργανωμένος, μπορεί εύκολα να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες. 

Το τελευταίο διάστημα ο Κρητικός Κλεάνθης Αναστασάκης ταξιδεύει μαζί με τον κοπέλα του και μιλά στην «Κρήτη Σήμερα» για τις χώρες στις οποίες έχει φτάσει, αλλά και τις περιοχές οι οποίες απομένουν για να ολοκληρώσει το γύρο του κόσμου.

(Φωτογραφία Αρχείου Pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News