Νίκος Ζωιδάκης: Η πρώτη μαντινάδα που είπε στον πατέρα του

Life
Νίκος Ζωιδάκης: Η πρώτη μαντινάδα που είπε στον πατέρα του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γνωστός καλλιτέχνης διασκέδασε το κοινό με τη λύρα του

Για την διαδρομή του στη μουσική, την πρώτη μαντινάδα στον πατέρα του, την οικογένειά του αλλά και την «αυλή» που έχουν κάποιοι, μίλησε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ζωιδάκης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2Night Show .

Όπως αποκάλυψε είπε την πρώτη μαντινάδα στον πατέρα του, όταν εκείνος διαφωνούσε που θα ακολουθούσε το επάγγελμα του καλλιτέχνη, η οποία έλεγε πως "δεν έχει νόμους η καρδιά για να την εδικάσεις, μη μου μιλάς για λογική, τα λόγια σου θα χάσεις".

Για την «αυλή»

Αναφέρθηκε ακόμη στον περίγυρο κάποιων ανθρώπων λέγοντας : "Όλα έχουν να κάνουν με την "αυλή", τον περίγυρό σου. Αν ο περίγυρός σου είναι κόλακες και σε παρασύρουν και σε αγαπούν για τα λεφτά που βγάζεις εκείνη την εποχή, το αποτέλεσμα θα είναι κακό. Αν έχεις μια ωραία "αυλή", η οποία σε προσγειώνει κάποια στιγμή" ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια παραδέχθηκε πως δεν ήταν πάντα έτοιμος, ειδικά σε νεαρή ηλικία όταν ξεκινούσε τα πρώτα του βήματα, να διαχειριστεί τη δημοσιότητα, με αποτέλεσμα να καβαλήσει το καλάμι.

«Η Χρυσούλα έχει πτυχία και τα παράτησε όλα για να μεγαλώσει τα παιδιά μας»

Μίλησε και για τη σύζυγό του που άφησε τα πάντα για να μεγαλώσει τα παιδιά λέγοντας: «Η Χρυσούλα έχει πάρει τα πτυχία της και τα παράτησε όλα για να μεγαλώσει τα παιδιά μας και την ευχαριστώ. Αγαπά ότι αγαπώ και με κάνει ακόμα πιο ευτυχισμένο. Στην Γ΄ Γυμνασίου παράτησα το σχολείο. Η γυναίκα μου διαβάζει τα παιδιά.»

Όσον αφορά στην περίδο της πανδημίας: « Είναι παράξενα τα πράγματα που κανείς δεν τα περίμενε. Ευτυχώς που τα προηγούμενα 40 χρόνια δούλεψα πολύ και έκανα κουμάντο γιατί δεν έχουμε δουλειά ένα χρόνο. Έχω κάνει μεγάλες συνεργασίες με Άννα Βίσση, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Βασίλη Κόαρρά. Δεν έχω ανταγωνισμό με κανέναν και αυτό βοηθάει».

«Νηστεύω 40 μέρες»

Ακόμη ο Νίκος Ζωιδάκης ανέφερε ότι είναι θρησκευόμενος και νηστεύει 40 μέρες. Συγκεκριμένα είπε: «Νηστεύω 40 μέρες και δεν πίνω ούτε ένα ποτό. Δεν είμαι παθιασμένος με τη θρησκεία. Μπορεί να ανάψω μόνος μου ένα κερί σε ένα εκκλησάκι αλλά δεν μ’ αρέσει το αλισβερίσι που γίνεται. Αν γινόταν να ξαναγεννηθώ θα ήθελα να είχα την ίδια ζωή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News