Δημήτρης Μάρκος: Το ατύχημα που κόντεψε να τον σκοτώσει - «Με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι»

Life
Δημήτρης Μάρκος: Το ατύχημα που κόντεψε να τον σκοτώσει - «Με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιέγραψε την δύσκολη στιγμή της ζωής του

Το τροχαίο που παρολίγο να του στοιχίσει τη ζωή περιέγραψε ο Δημήτρης Μάρκος που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Όπως είπε κάποτε έκανε ραδιόφωνο κάθε μέρα 5-6 το πρωί για δύο χρόνια και τον πήρε ο ύπνος στο τιμόνι.

Όπως είπε: «Το έκοψα αυτό όταν κινδύνευσα να σκοτωθώ. Ανέβαινα την Κηφισίας και έριχνε ψιλόβροχο. Εγώ αργώ να κοιμηθώ, πάει μία. Ξύπνησα 4 για να είμαι στις 5 στο μικρόφωνο του Real. Στην Αγία Βαρβάρα στο Ψυχικό με παίρνει ο ύπνος στο τιμόνι, βλέπω κόκκινο μπροστά μου, πατάω φρένο, παίρνει το αμάξι δέκα σβούρες και βρίσκομαι στο αντίθετο ρεύμα.

Δεν χτυπάω στο προστατευτικό κιγκλίδωμα. Πρώτη φορά το λέω. Βρίσκομαι στην κάθοδο και βλέπω στα 100 μέτρα μπροστά μου να κατεβαίνουν λεωφορεία, νταλίκες. Με περισσή ψυχραιμία – ο Θεός- βάζω πρώτη σαν να μην έχω σοκαριστεί και φεύγω στο ρεύμα ανόδου» είπε σύμφωνα με το in.gr.

«Φτάνω μετά στο μικρόφωνο του Real και λέω “φίλες και φίλοι, καλημέρα, η ζωή είναι ωραία”. Κάποια στιγμή τους διηγήθηκα και το περιστατικό. Με τρεις ώρες ύπνο δεν παλεύεται η ζωή. Είπα θα σκοτωθώ.Και το σκέφτηκα ρεαλιστικά. Από θαύμα ζω. Θα μπορούσαν να είναι εκείνη την ώρα μπροστά μου τα λεωφορεία που κατέβαιναν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News