Νάντια Μπουλέ: «Νόμιζα πως δεν μπορούσα να κάνω παιδί»

Life
Νάντια Μπουλέ: «Νόμιζα πως δεν μπορούσα να κάνω παιδί»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιγράφει πως εξεπλάγην όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη

«Δεν το κατάλαβα ότι είμαι έγκυος. Δεν είχε πάει το μυαλό μου καν και δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Έχω ταλαιπωρηθεί από πολύ μικρή με διάφορα ορμονικά και γυναικολογικά προβλήματα, είχα την πεποίθηση ότι πολύ πιθανό να μην μπορέσω ποτέ να μείνω έγκυος».

Αυτά ανέφερε η Νάντια Μπουλέ που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Dot."  το Σάββατο (27/03) μιλώντας για την εγκυμοσύνη της, τα συναισθήματά της για το νέο μέλος που θα έρθει και για τη σχέση της με τον σύντροφό της Γιώργο Ισαάκ.

«Έστειλα τον Γιώργο να μου πάρει τεστ εγκυμοσύνης. Όταν βγήκε θετικό δεν το πίστευε ούτε εκείνος. Κάναμε και δεύτερο τεστ και μίλησα με τον γιατρό μου και του είπα ότι έχω την πεποίθηση ότι ίσως να είμαι έγκυος. Με ρώτησε αν έχω κάνει τεστ, του είπα δύο και μου απάντησε "Συγχαρητήρια είσαι έγκυος". Ούτε τότε το πίστευα, μέχρι που πήγα στον γυναικολόγο μου για εξετάσεις", δήλωσε η Νάντια Μπουλέ.

"Έπαθα σοκ όταν ο γιατρός μου επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη. Η ιστορία της κάθε γυναίκας είναι διαφορετική. Υπάρχουν εκείνες που το περιμένουν πώς και πώς και είναι όλο χαρά. Εγώ επειδή δεν το είχα προγραμματίσει σοκαρίστηκα. Το πρώτο που σκέφτηκα είναι το ότι θα αλλάξει αυτό που ζεις τώρα. Η χαρά ήρθε αργότερα, όταν έκατσε η πληροφορία", συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός.

Η γνωριμία

Μιλώντας για τον σύντροφό της, Γιώργο, η Νάντια Μπουλέ δήλωσε πως δεν τους έχει απασχολήσει το θέμα του γάμου, ούτε τώρα που είναι έγκυος, ενώ αναφερόμενη στη γνωριμία τους, είπε σύμφωνα με το news247.gr :

"Γνωριστήκαμε στη δουλειά. Είχαμε γνωριστεί το 2010 σε ένα πάρτι και είχε πει στη Βίκυ Γεροθόδωρου να μας γνωρίσει για να συνεργαστούμε. Γνωριστήκαμε στα πεταχτά και την επόμενη μέρα κανονίσαμε επαγγελματικό ραντεβού. Ξεκίνησε μια συνεργασία καθαρά επαγγελματική και είχε το καλλιτεχνικό μου management. Δέσαμε πολύ γρήγορα και σαν παρέα και σαν φίλοι. Κάποια στιγμή στα πέντε χρόνια αυτό το πράγμα τούμπαρε".

Η Νάντια Μπουλέ συμπλήρωσε: "Νομίζω ότι όλο αυτό το δικό μου προσωπικό ταξίδι με οδήγησε στο να εκτιμήσω κάποιες αρετές και χαρακτηριστικά στον συγκεκριμένο άνθρωπο που τα έβλεπα, άλλα ως τότε δεν με τραβούσαν στους άνδρες. Με γοήτευαν πιο αρρωστημένες καταστάσεις και πιο ανώριμοι άνδρες. Μέσα σε όλη αυτήν την κατάσταση που εγώ άλλαξα - ο Γιώργος δεν άλλαξε- συνειδητοποίησα ότι τον είχα δίπλα μου".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News