Σοκάρει ο Πάνος Μουζουράκης: «Στα 14 με έβαλε στο αμάξι και με πήγε σε ένα δάσος»

Life
Σοκάρει ο Πάνος Μουζουράκης: «Στα 14 με έβαλε στο αμάξι και με πήγε σε ένα δάσος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Aναφέρθηκε στο γεγονός που τον στιγμάτισε στην εφηβεία

Κατάθεση ψυχής από τον γνωστό μουσικό Πάνος Μουζουράκης που μίλησε το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μια εμπειρία που τον στιγμάτισε στα 14 του, όπως είπε, ερωτηθείς σχετικά με το ζήτημα των σεξουαλικών παρενοχλήσεων.

«Φοβάμαι πάρα πολύ να σηκώσω το δάχτυλο και να δείξω κάποιον χωρίς να ξέρω όλα τα στοιχεία. Ξέρω ότι πρέπει να μιλήσουμε και να στηρίξουμε. Έχω περάσει και εγώ από παρόμοια φάση. Υπάρχει πολύ κόσμος που έχει ζήσει κάτι τέτοιο. Δεν γίνεται μόνο στον χώρο του θεάτρου», είπε αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο ίδιος, στη συνέχεια, τόνισε χαρακτηριστικά: «Μιλάμε για τον θείο, μιλάμε για τον οικογενειακό φίλο, για τον μπάρμπα στο καφενείο που με έβαλε σε ένα αμάξι και με πήγε σε ένα δάσος. Με στιγμάτισε μια τέτοια εμπειρία στα 14 μου και δεν το είχα πει σε κανέναν μέχρι τα 23 μου. Καταλαβαίνω πώς είναι να αισθάνεσαι τις ενοχές. Με φίλους μου που έχω μιλήσει, το έχουν πάθει και εκείνοι, εκτός χώρου. Τα όπλα, τα ναρκωτικά και η παιδεραστία είναι οι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο τραγουδιστής μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και τον πατέρα του, λέγοντας: «Στα 14, ο μπαμπάς μου με έπιασε να καπνίζω και έβαλε τον μεγάλο μου αδελφό, τον Μανώλη, και με πήρε υπό την προστασία του ο μεγάλος αλλά μου άρεσε γιατί κάναμε παρέα. Για τον πατέρα μου έγραψα το μισό τραγούδι στο αεροπλάνο, όταν έμαθα ότι αρρώστησε, και το άλλο μισό στο νοσοκομείο. Ήμασταν όλοι μαζεμένοι πάνω από το κρεβάτι του και μας είπε “είμαι πλήρης, μπορώ να φύγω” και μας είπε να προχωράμε μπροστά. Την ημέρα που με πήρε ο αδελφός μου και μου είπε ότι ο μπαμπάς “έφυγε”, ένιωσα από πίσω μου ένα χάδι στην πλάτη και νόμισα ότι με χάιδευε η Μαρία και εκείνη κοιμόταν. Το άγγιγμα ήταν τόσο αληθινό και ένιωσα ότι μου έστελνε ο μπαμπάς μου το σημάδι».

Πηγή: thecaller.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News