Σοφία Μουτίδου αλά Κούγιας: «Μη με διακόψεις εσύ, τα παίρνω στο κρανίο!»

Life
Σοφία Μουτίδου αλά Κούγιας: «Μη με διακόψεις εσύ, τα παίρνω στο κρανίο!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το χιουμοριστικό βίντεο στο youtube

Με πολύ χιούμορ και σαρκαστική διάθεση η Σοφία Μουτίδου υποδύθηκε τον Αλέξη Κούγια στο κανάλι της youtube. Με χιούμορ αναφέρθηκε στην …ευθιξία του γνωστού δικηγόρου αλλά και τις περιπτώσεις που έκλεισε στον αέρα το τηλέφωνο σε δημοσιογράφους .

Όπως αναφέρει ως άλλος Κούγιας: «μη με διακόψεις εσύ γιατί ξέρεις, φημίζεσαι πόσο ευγενική και όμορφη είσαι, μη με διακόψεις, τα παίρνω στο κρανίο και φεύγω!»

«Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι είναι δύο οι κατηγορίες των ανθρώπων που δεν αναλαμβάνω σε υποθέσεις: Είναι οι τοκογλύφοι και οι παιδόφιλοι. Αυτά τα είχα υποσχεθεί και στον πατέρα μου», ανέφερε ως Αλέξης Κούγιας η γνωστή ηθοποιός.

Με την ολοκλήρωση του ρόλου της στο τέλος του βίντεο η Σοφία Μουτσίδου ανέφερε:«Κάπως έτσι ζούμε τη ζωή αυτή, την παράλογη. Στην οποία καλούμαστε να δούμε τα χειρότερα, τα πιο αποτρόπαια, τα πιο εξευτελιστικά για τον άνθρωπο… Γιατί φοβόμαστε να σατιρίσουμε κάτι που μας απασχολεί, να καυτηριάσουμε, να σχολιάσουμε κάτι το οποίο μας απευθύνεται… Δε γίνεται να μην έχει αντίδραση ο κόσμος. Όταν κάποιος βγαίνει και κάνει δηλώσεις τι περιμένει; Θα υπάρχουν σχολιασμοί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News