Οι Κρητικοί Γιώργος και Εβελίνα χαιρετούν τους τηλεθεατές της ΚΡΗΤΗ TV, μέσα από τη βίλα του «Battle of the Couples»!

Life
Οι Κρητικοί Γιώργος και Εβελίνα χαιρετούν τους τηλεθεατές της ΚΡΗΤΗ TV, μέσα από τη βίλα του «Battle of the Couples»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε το βίντεο

Λίγες ώρες απέμειναν για την πρεμιέρα του «Battle of the couples» και ο Γιώργος με την Εβελίνα που έρχονται από την Κρήτη απευθύνουν χαιρετισμό στην ΚΡΗΤΗ TV και τους τηλεθεατές… με τον δικό του τρόπο!

Η Εβελίνα και ο Γιώργος έρχονται από την Κρήτη και είναι μαζί μόνο 8 μήνες. Ως γνήσιος Κρητικός από τ’ Ανώγεια, ο Γιώργος είναι παλικάρι και από το πρώτο κιόλας ραντεβού ξεκαθάρισε στην Εβελίνα ότι θέλει σοβαρή σχέση. Είναι φιλόλογος, χορεύει πεντοζάλη και του αρέσει να κάνει εκπλήξεις, όπως η συμμετοχή του ζευγαριού στο «Battle of the Couples», για την οποία η Εβελίνα έμαθε λίγες ώρες πριν φύγουν από το νησί!

Του αρέσει που εκείνη τον φροντίζει και τον περιποιείται ενώ θα έχει τα μάτια του ανοιχτά για να υπερασπιστεί την τιμή της αν χρειαστεί. Η Εβελίνα που είναι δημοσιογράφος στο επάγγελμα, ενθουσιάστηκε με αυτή την έκπληξη και το ζευγάρι θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο που θα τους βοηθήσει να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση στο Ηράκλειο της Κρήτης αλλά και να πάνε ένα ταξίδι μαζί στην Ιταλία.

«Battle of the Couples», Πρεμιέρα Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 21:00 στον Alpha!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News