Συγκλονίζει η Έλενα Παπαρίζου: «Βίασαν την 13χρονη κολλητή μου στο σχολείο»

Life
Συγκλονίζει η Έλενα Παπαρίζου: «Βίασαν την 13χρονη κολλητή μου στο σχολείο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι είπε για τη σεξουαλική κακοποίηση

Για τη διαδρομή της, την προσωπική της ζωή και το σάλο αποκαλύψεων για τη σεξουαλική κακοποίηση μίλησε η Έλενα Παπαρίζου που ήταν καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου.

Στην ερώτηση αν έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, απάντησε αρνητικά, όμως η έκφρασή της συννέφιασε και άνοιξε με θάρρος την κουβέντα γύρω από αυτό.

«Γνωρίζω ότι συμβαίνουν σεξουαλικές παρενοχλήσεις παντού και στεναχωριέμαι αφάνταστα. Δεν μου έχει συμβεί. Σκέψου ότι ξεκίνησα 17 χρονών, σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο και επάγγελμα.

Από πολύ νέα είμαι sex humorist, κάνω πλάκα, είμαι άνετη σε αυτό το θέμα. Ένιωθα ότι οι άντρες γύρω μου με προστάτευαν. Δεν πιστεύω ότι οι δύο μακροχρόνιες σχέσεις μου έπαιξαν ρόλο στο να αναστείλουν κάοιον επίδοξο κακοποιητή.

Βλέπω και άντρες να βγαίνουν να μιλάνε αυτές τις μέρες. Οι άντρες συνήθως ντρέπονται και φοβούνται να καταγγείλουν γι’ αυτά τα θέματα.

Έχουμε κάνει βήματα ως κοινωνία, για τους ανθρώπους όμως που παθαίνουν τέτοια πράγματα, μοιάζει ακόμα σκοτάδι.

Θυμάμαι στο σχολείο στη Σουηδία, την καλύτερή μου φίλη, ετών 13, μεγαλύτερή μου τότε, που την βίασαν. Η ζωή της άλλαξε για πάντα από τότε.

Αυτά είναι συγκλονιστικά πράγματα…»

Για το σύζυγό της

Μιλώντας για το πώς γνωρίστηκε με τον σύζυγό της η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε:

«Μας γνώρισαν ο παιδικός τους φίλος και η κολλητή μου φίλη. Ο Αντρέας χωρισμένος και εγώ ελεύθερη, βγήκαμε μαζί. Είμαι λίγο κτητική μαζί του. Δεν έχει πρόβλημα αν ντύνομαι σέξι.

Εδώ φιληθήκαμε με τον Σάκη Ρουβά στο στόμα και είπε “α τι ωραία”! Ο Αντρέας είναι πολύ θετικό πλάσμα. Στην πρώτη καραντίνα, δεν πέρασα πολύ καλά… Έπεσα πάρα πολύ και ήθελα συνέχεια να κοιμάμαι.

Εκείνη την περίοδο έφτιαξα 4 παζλ. Του Αντρέα δεν του αρέσει η δημοσιότητα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι κρατάμε και οι δυο τον εγωισμό μας, εγώ πιο πολύ από εκείνον. Είμαστε όμως καλά» είπε η Έλενα για τη σχέση της με τον σύζυγό της αλλά και την πρώτη καραντίνα.

Πηγή: in.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News