Σοκαριστική Καταγγελία: «Γνωστός ηθοποιός - σκηνοθέτης με κακοποιήσε σεξουαλικά όταν ήμουν 15 ετών»

Life
Σοκαριστική Καταγγελία: «Γνωστός ηθοποιός - σκηνοθέτης με κακοποιήσε σεξουαλικά όταν ήμουν 15 ετών»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Τον παιδεραστή μου δεν τον φοβάμαι, αυτός πρέπει να με φοβάται»

Με τα παραπάνω λόγια έκλεισε χθες το βράδυ την εξομολόγησή του στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» του Alpha, με την Ελεονώρα Μελέτη, ο Βασίλης.

Ο Βασίλης βιάστηκε και κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον «γνωστό ηθοποιό - σκηνοθέτη». Για πρώτη φορά όταν ήταν 15 ετών και αυτό  συνεχίστηκε για τέσσερα χρόνια.

Χθες το βράδυ, αποκάλυψε στην τηλεοπτική του συνέντευξη, όλα όσα έζησε.

Αφηγήθηκε την προσωπική του ιστορία.

Η γνωριμία του με τον «γνωστό ηθοποιό - σκηνοθέτη» έγινε σε ηλικία μόλις 15 ετών είναι κάτι που ποτέ δεν ξέχασε και τώρα. Έφτασε όμως η στιγμή να αποκαλύψει ότι έπεσε θύμα βιασμού και αποπλάνησης από τον φερόμενο ως θύτη.

Ο Βασίλης αγαπούσε το θέατρο και αυτό τον έφερε κοντά στον «γνωστό ηθοποιό - σκηνοθέτη». 

Με θάρρος και δύναμη, περιέγραψε βήμα-βήμα όλα όσα πέρασε δίπλα στον άνθρωπο που αποκαλεί «χειριστικό και παιδεραστή».

Αφορμή για τη γνωριμία τους στάθηκε μια παράσταση με πρωταγωνιστή τον πολύ γνωστό άνθρωπο του θεάτρου, τον οποίο ο 15χρονος τότε Βασίλης θέλησε να συμβουλευτεί με την ελπίδα να μπει σε κάποια δραματική σχολή.   Όπως υποστηρίζει ο Βασίλης, ήταν μόλις 15 ετών όταν τον γνώρισε στα καμαρίνια του θεάτρου. Την επόμενη μέρα έδωσαν ραντεβού και πήγαν στο σπίτι του. Για τα 4 χρόνια που ακολούθησαν όμως, ο άνθρωπος αυτός, σύμφωνα με την καταγγελία του 40χρονου , ασελγούσε  συστηματικά πάνω του, αν και ήταν ανήλικος, με την υπόσχεση ότι θα του χαρίσει μια λαμπρή καριέρα στο χώρο της υποκριτικής.

Σήμερα ο Βασίλης ζει πλέον μόνιμα στο εξωτερικό και με τη βοήθεια της δικηγόρου του Μαρίας Κουρτέση, βρήκε το κουράγιο να μιλήσει ανοιχτά για όσα βίωσε αλλά και να τον  καταγγείλει για βιασμό, ασέλγεια και κακοποίηση ανηλίκου.

Ο Βασίλης είναι άλλο ένα επώνυμο θύμα του « γνωστού - άγνωστου σκηνοθέτη», τόσου γνωστού που δεν μπορούμε να πούμε το όνομά του. Εναντίον του οποίου κατέθεσε μήνυση στις 8 Φεβρουαρίου.

Στον εισαγγελέα ως μάρτυρας ο Σπ. Μπιμπίλας για τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει  πριν λίγο γνωστά, ο Σπύρος Μπιμπίλας, θα καταθέσει την προσεχή Δευτέρα για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο ΣΕΗ εις βάρους του συγκεκριμένου καλλιτέχνη, ενώ καλείται να δώσει και στοιχεία για καταγγελίες που έχουν γίνει στο Σωματείο Ηθοποιών  και αφορούν άλλα πρόσωπα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News