Έλλη Τρίγγου: «Συνέβαιναν τα αίσχη και όλοι τα θεωρούσαν φυσιολογικά»

Life
Έλλη Τρίγγου: «Συνέβαιναν τα αίσχη και όλοι τα θεωρούσαν φυσιολογικά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έβαλα μια φραγή στη θηλυκότητά μου»

Στο πλευρό των γυναικών οι οποίες τόλμησαν να μιλήσουν δημόσια για τα βιώματα τους τάχθηκε η Έλλη Τρίγγου που αποκάλυψε και προσωπικές της ιστορίες. Η ηθοποιός της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που ήταν καλεσμένη στο The 2Night Show μίλησε για όλα και φυσικά δεν μπορούσε να μην σχολιάσει τα γεγονότα με τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου.

 «Υπάρχει μεγάλη συγκίνηση για όλο αυτό που συμβαίνει. Που κάποιες γυναίκες βρήκαν το κουράγιο να εκφράσουν δημόσια τόσο λεπτά θέματα» είπε η Ελλη Τρίγγου. «Άνοιξε επιτέλους δημόσια ο διάλογος αυτής της αμήχανης κουβέντας. Από κει που συνέβαιναν τα αίσχη και όλοι τα θεωρούσαν φυσιολογικά, με τον καιρό έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση. Η γενιά μου δεν έχει δει τόσο ακραία πράγματα.

"Έβαλα μια φραγή στη θηλυκότητά μου"

«Είμαστε όλοι “τραύματα” είναι στο χέρι του καθενός το τι θα κάνει με τα τραύματά του. Οι ηθοποιοί είμαστε ευαίσθητα πλάσματα. Ο χώρος του θεάτρου είναι περιβάλλον αγάπης για μένα. Έχω κλάψει από τα νεύρα μου αλλά γενικά έχω μεγάλη αντίσταση στη βία και την καταπίεση. Για να απωθήσω τα πειράγματα και το φλερτ, έβαλα μια φραγή στη θηλυκότητά μου και την επικοινωνία μου. Γι΄ αυτό φαίνομαι λίγο απόμακρη και περίεργη. Οι δικοί μου άνθρωποι βέβαια ξέρουν ποια είμαι. Καλώς έγινε αυτό που έγινε, οφείλουμε να μη γινόμαστε ανθρωποφάγοι».

«Στα νεύρα μου στο χώρο εργασίας, έχω παρεκτραπεί αλλά έχω ζητήσει συγγνώμη. Αισθάνομαι ότι έχει έρθει η ώρα να γυρίσει ο κόσμος τούμπα! Όταν θέλω να ηρεμήσω, διαγωνίζομαι. Αυτό με σώζει» είπε σύμφωνα με το iefimerida.gr η Ελλη Τρίγγου.

"Πάνω στην κριτική ο άλλος μπορεί να γίνει αγενής και βίαιος"

"Χαίρομαι για αυτό που γίνεται γιατί επιτέλους μιλάνε. Είναι συγκίνηση για την Σοφία Μπεκατώρου, την Ζέτα Δούκα κι όλους τους άλλους που είχαν το σθένος να εκφράσουν τόσο λεπτά ζητήματα. Είναι πληγές που κουβαλούν για πολλά χρόνια. Άνοιξε επιτέλους ο διάλογος αυτής της αμήχανης, άβολης κουβέντας που έπρεπε να γίνει. Αν δεν γίνει τώρα που ο κόσμος έχει έρθει τούμπα και κολυμπάμε στο σκοτάδι, πότε θα γινόταν; Ήταν κοινό μυστικό.

Από εκεί που γίνονταν τα αίσχη, αυτό τώρα έχει εξομαλυνθεί. Η δική μου γενιά δεν έχει αντιμετωπίσει τόσο ακραία πράγματα. Θεωρώ ότι τώρα τα τρανταχτά πράγματα κυκλοφορούν αμέσως κι υπάρχει συναγερμός και κινούμαστε αναλόγως. Είμαστε "τραύματα" όπου ο καθένας τα κουβαλά με τις πληγές του. Ο καθένας θα δει με τον τρόπο του τις πληγές του. Εγώ δεν έχω γνωρίσει βία και κανιβαλισμό. Η παρεξήγηση γίνεται στο πως εκφράζεις την κριτική. Εκεί ο άλλος μπορεί να γίνει βίαιος, προσβλητικός, αγενής και να σου χαράξει πληγές. Οφείλουμε να έχουμε σεβασμό και να μην γινόμαστε ανθρωποφάγοι."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News