«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Η Μυρσίνη στο νοσοκομείο - Νικηφόρος & Ασημίνα παίρνουν τον Σέργιο και φεύγουν για Παρίσι

Life
«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Η Μυρσίνη στο νοσοκομείο - Νικηφόρος & Ασημίνα παίρνουν τον Σέργιο και φεύγουν για Παρίσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σχέση του Μελέτη και της Ζωρζέτ δεν ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς

Εκπλήξεις στις ζωές των ηρώων στις «Άγριες Μέλισσες» φέρνουν τα νέα γεγονότα που συνταράσσουν το Διαφάνι με τον Δούκα να ζητά από τη Μυρσίνη διαζύγιο και τον Κωνσταντή να κάνει πρόταση γάμου στη Δρόσω.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (9/2)  η εξαφάνιση της Σοφούλας και του Βόσκαρη προκαλεί αναστάτωση στο χωριό. Οι δυο τους θα παντρευτούν κρυφά, αφού η Σοφούλα πει ψέματα στον ιερέα  για την ηλικία της. Ο Μιλτιάδης υποψιάζεται πως ο Νικηφόρος και ο Δούκας θα στήσουν παγίδα στον Συνεταιρισμό και την ημέρα που ετοιμάζονται να υπογράψουν το καινούριο καταστατικό, αποφασίζει να διαλύσει τη σκευωρία του αδελφού του. Θα καταφέρει να πείσει και τους υπόλοιπους;

Ο κρυφός δεσμός της Δρόσως και του Κωνσταντή θα πέσει στην αντίληψη κάποιου, που είναι γνωστός για τους μπελάδες που προκαλεί - είναι ο Μπάμπης.

Η σχέση του Μελέτη και της Ζωρζέτ δεν ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς.

Η Μυρσίνη σοκάρεται όταν ανακαλύπτει τα πραγματικά σχέδια του Δούκα για τον γάμο τους, ενώ η Ελένη και ο Λάμπρος θα πληροφορηθούν απ’ τον Αλέξη, μια τεράστια ανατρεπτική εξέλιξη.

Η Μυρσίνη μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώνεται πως τα πράγματα είναι σοβαρά για την υγεία της. Όλη η οικογένεια Σεβαστού συγκλονίζεται και θα είναι στο πλευρό της, με πρώτο και καλύτερο τον Δούκα. Ο Μπάμπης αποκαλύπτει στην Ασημίνα τον δεσμό της Δρόσως και του Κωνσταντή και οι δυο αδερφές συγκρούονται, με την Ελένη να βρίσκεται γι’ άλλη μια φορά στη μέση. 

Όπως αναφέρεται στο spoiler της εκπομπής «Ευτυχείτε!» η Ασημίνα και η Δρόσω θα συμμαχήσουν για να «κρατήσουν» τον μικρό Σέργιο αλλά αυτή η συμμαχία δεν μπορεί να διαρκέσει πολύ. Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος παίρνουν τον μικρό Σέργιο και πηγαίνουν στο Παρίσι μακριά από όλους και από όλα. Όλα αυτά με την βοήθεια της Ανέτ που θα τους δώσει το σπίτι της. Τα γεγονότα όμως θα τους φέρουν πίσω στο Διαφάνι κακήν κακώς.

ethnos

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News