Ελένη Φιλίνη: «Ξαφνικά μπήκα στο γραφείο του και τον βλέπω τσίτσιδο»

Life
Ελένη Φιλίνη: «Ξαφνικά μπήκα στο γραφείο του και τον βλέπω τσίτσιδο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί η γνωστή ηθοποιός δεν έχει σκοπό να αποκαλύψει ονόματα

Η Ελένη Φιλίνη μίλησε για το θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από τις απανωτές καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης ενώ εξομολογήθηκε τις δικές της εμπειρίες.

Μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time η Ελένη Φιλίνη είπε «Έχουν συμβεί διάφορα, πιστεύω ότι δεν είναι κάτι που ανακαλύφθηκε τώρα, αυτό υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει, είναι θέμα εξουσίας. Είναι κοινωνικό φαινόμενο, έχω χάσει αρκετές δουλειές και ειδικά αυτό συμβαίνει όταν ξεκινάς σε μια δουλειά, όταν είσαι νέο κορίτσι ή αγόρι, γιατί συμβαίνει και στα δύο φύλα».

Μάλιστα όπως αποκάλυψε της έχει συμβεί από δυο σκηνοθέτες. «Εμένα μου έχουν πει ξεκάθαρα ή έρχεσαι μαζί μου ή χάνεις τη δουλειά.

Εν ψυχρώ. Και έχω χάσει πολλές σημαντικές δουλειές».

«Στο modeling όταν ήμουν μια φορά σε δειγματισμό, που δούλευα σ’ αυτή την εταιρεία, κάποια στιγμή φόρεσα το ρούχο και πήγα να δειγματίσω να με δει και αυτός που είχε την εταιρεία και δίπλα στο γραφείο του ήταν οι υπάλληλοί του και συνεργάτες του. Δεν ήμουν σε καμία ερημιά. Ξαφνικά μπήκα στο γραφείο του και τον βλέπω τσίτσιδο και παθαίνω σοκ. Και λέω μέσα μου «τώρα ουρλιάζεις» και βρίσκω ένα μπουκάλι μπροστά, γιατί είχε πιει προφανώς, με ουίσκι, του το φέρνω στο κεφάλι, ουρλιάζω, γίνεται χαμός, μαζεύτηκαν όλοι και φυσικά τελείωσε εκεί η ιστορία, δεν ξαναπήγα ποτέ. Μέχρι να πάω να αλλάξω, αυτός είχε ξεβρακωθεί. Είναι τραγικό όταν το ζεις, παγώνει το αίμα σου. Εγώ έκανα έκρηξη, θα γινόταν ο χαμός εκεί μέσα», αποκάλυψε η Ελένη Φιλίνη.

Τέλος η γνωστή ηθοποιός είπε πως δεν έχει σκοπό να αποκαλύψει ονόματα γιατί αφενός έχουν περάσει χρόνια και αφετέρου δύο από αυτούς τους ανθρώπους έχουν «φύγει».

Φωτογραφία: intime

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News