Ο καρκίνος, η εξάρτηση από τον τζόγο και μια ιστορία ζωής στην ωραιότερη παραλία του κόσμου

Life
Ο καρκίνος, η εξάρτηση από τον τζόγο και μια ιστορία ζωής στην ωραιότερη παραλία του κόσμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρόταση μας για το βράδυ της Πέμπτης στην ΚΡΗΤΗ TV

Αυτή την Πέμπτη η Ανδριανή μας καλεί να εστιάσουμε για μια ακόμη φορά στον άνθρωπο, στις αστείρευτες δυνάμεις που διαθέτει, τις ανθρώπινες αδυναμίες και την δημιουργικότητα που ξεπερνά εμπόδια και φόβους.

Η Ρένα Γωνιανάκη, μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία της με τον καρκίνο. 4 Φεβρουαρίου είναι η παγκόσμια ημέρα για τον καρκίνο. Για την ασθένεια που φοβόμαστε ακόμη και να πούμε με το όνομα της. Η Ρένα έζησε με τον καρκίνο, έγινε κομμάτι της ζωής της και σήμερα μας μιλά γι αυτή τη ζωή που άλλαξε, για την ίδια που μεταμορφώθηκε και τις αλήθειες που ανακάλυψε.

Βάζουμε στο τραπέζι το κεφάλαιο εξαρτήσεις. Η προσωπική εξομολόγηση ενός συνανθρώπου μας εξαρτημένου από τα τυχερά παιχνίδια, τον τζόγο. Η δική του πορεία από την εξάρτηση στην απεξάρτηση. Οι απώλειες και το προσωπικό στοίχημα να κερδίσει τις αδυναμίες του. Η ψυχολόγος του ΚΕΘΕΑ Μαρία Σμυρνάκη, φωτίζει τις παραμέτρους της εξάρτησης από τον τζόγο και δίνει χρήσιμες πληροφορίες.

Η Πηνελόπη Κουρτζή μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο και μας αφηγείται μια ιστορία που συνέβη σε ένα μαγικό κομμάτι γης, τα Μάταλα. Την παραλία της ελευθερίας, της αγάπης, των χίπις. Μια ταινία και ένα βιβλίο είναι το όχημα μας και μαζί ψάχνουμε για το Κορίτσι με το σαλιγκάρι.

Αυτή την Πέμπτη στις 22:00, "Ανδριανή"  στην ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News