Νίκος Χαρδαλιάς: Πώς έμαθε η σύζυγός του ότι της «κλείνει» το γυμναστήριο

Life
Νίκος Χαρδαλιάς: Πώς έμαθε η σύζυγός του ότι της «κλείνει» το γυμναστήριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε και η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά, η οποία αποκάλυψε πώς είναι ως πατέρας και ως σύζυγος.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω", το βράδυ της Δευτέρας και ξενάγησε τους τηλεθεατές στο «στρατηγείο» του, εκεί όπου λαμβάνονται οι κρίσιμες αποφάσεις για την αντιμετώπιση μεγάλων γεγονότων όπως οι σεισμοί, οι πλημμύρες και οι πυρκαγιές.

“Είσαι κανονικός άνθρωπος”; ρώτησε ο Νίκος Χατζηνικολάου τον Νίκο Χαρδαλιά για να πάρει την απάντηση: Η δουλειά μας είναι δουλειά πεδίου. Να είμαστε κοντά στην κοινωνία.

Για το παρατσούκλι Σερίφης: Την ώρα της κρίσης πρέπει να παρατηρείς απ΄ έξω το πρόβλημα. Να βλέπεις τα πούλια στην σκακιέρα γιατί οι αποφάσεις μας αφορούν ανθρώπινες ζωές. Πρέπει να είσαι σκληρός την ώρα της κρίσης.

Τι είπε η σύζυγός του

«Ο Νίκος διακατέχεται από ένα ισχυρό αίσθημα ευθύνης. Πρέπει να είναι σκληρός. Nα είναι αυστηρός. Πρόκειται για ανθρώπινες ζώες. Είναι ένας υπέροχος πατέρας και είμαι περήφανη γι΄αυτό. Η καθημερινότητά μας δεν έχει αλλάξει στο σπίτι. Συζητάμε για τα θέματα της οικογένειας, τα προβλήματά μας. Τον βλέπουμε βέβαια λιγότερο αλλά υπάρχει μεγάλη κατανόηση από μας σε αυτό. Είμαστε μαζί 12 χρόνια. 10 παντρεμένοι. Έχουμε μια κόρη τη Δήμητρα. Και έχουμε και την Ιωάννα από τον πρώτο του γάμο», τόνισε η Γιώτα Παναγιωτοπούλου.

Και συνέχισε: «Υπάρχουν περίοδοι που δεν έχει κοιμηθεί τρεις μέρες συνεχόμενες. Έχει χιούμορ και είναι συναισθηματικός. Δεν έχει ελαττώματα είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Δεν πιστεύω ότι έχει ελαττώματα. Γελάει σε κάθε καλοπροαίρετη κριτική. Στις αρνητικές κριτικές στεναχωριέται και εγώ στεναχωριέμαι αλλά ξέρω πόσο σκληρά προσπαθεί ο σύζυγός μου. Θέλω να του πω καλή επιτυχία και σ ΄αγαπώ».

Ο Νίκος Χαρδαλιάς σύμφωνα με το newsit μετά το βίντεο αποκάλυψε πως δεν της είχε αποκαλύψει ότι θα κλείσουν τα γυμναστήρια (σ.σ. η ίδια διατηρεί γυμναστήριο). To άκουσε μαζί με τους άλλους στην τηλεόραση. «Είμαι πολύ περήφανος για εκείνη. Είναι ξεχωριστός άνθρωπος και έχει παλέψει πολύ στη ζωή της«, τόνισε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News