Η απάντηση του Γιώργου Κιμούλη μετά τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα

Life
Η απάντηση του Γιώργου Κιμούλη μετά τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ηθοποιός αποκάλυψε σε εκπομπή πως: «Ο Γιώργος Κιμούλης με έβρισε και με κλότσησε - Βίωσα ψυχολογική και λεκτική βία»

Σοκάρουν τα όσα αποκάλυψε η Ζέτα Δούκα στο Mega αναφορικά με τη συνεργασία της με το Γιώργο Κιμούλη στο θέατρο, με το θέμα να έχει λάβει σοβαρές διαστάσεις καθώς η ηθοποιός κατήγγειλε πως ο Γιώργος Κιμούλης, την έβρισε και την κλότσησε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με τα Dikaiologitika, ο Γιώργος Κιμούλης δίνει την πρώτη του απάντηση δηλώνοντας ότι: «Όσα είπε είναι απαράδεκτα και ψευδή και έχω ήδη κινηθεί νομικά κάνοντας αγωγή και μήνυση».

«Όταν το άκουσα για πρώτη φορά στεναχωρήθηκα, τώρα έχω θυμώσει πολύ», είπε ο ηθοποιός, Γιώργος Κιμούλης, μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA. «Ούτε για αστείο δεν κλώτσησα τη Ζέτα Δούκα».

«Έχω δώσει εντολή για αγωγή και μήνυση» συμπλήρωσε, ενώ τόνισε ότι ακόμα και αν ανασκευάσει τις δηλώσεις της και ζητήσει συγγνώμη δεν πρόκειται να την αποσύρει.

Μάλιστα αναφερόμενος στην καταγγελία της Ζέτας Δούκα είπε ότι «θεωρώ απαράδεκτο να χρησιμοποιείται η κίνηση της Σοφίας Μπεκατώρου και να βγαίνει οποιοδήποτε βγαίνει και είναι θυμωμένος να περιγράφει μετά από 13 χρόνια να υπερβάλει να μιλάει για ψευδή γεγονότα», λέγοντας μάλιστα πως «είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου».

Υπενθυμίζεται πως η Ζέτα Δούκα ανέφερε τα εξής για την ψυχολογική και λεκτική βία που όπως καταγγέλλει, δέχτηκε από τον Γιώργο Κιμούλη:

«Δεν είναι σεξουαλικής φύσεως και θέλω να το τονίσω, είναι ψυχολογική και λεκτική βία. Ήταν πριν από 13-14 χρόνια σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας με ένα πολύ ωραίο έργο, με σπουδαίο καστ. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός ήταν επικεφαλής του θιάσου, ο οποίος είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός.

Συνάντησα μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις, περιστατικά θυμού, απαξίωσης, ειρωνείας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πάνω στη σκηνή έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να προκαλέσει στον άλλον ένα βραχυκύκλωμα για να τα χάσει…», ανέφερε αρχικά.

«Ένα βράδυ, όταν καιγόταν η Αθήνα με τα γεγονότα για τον Γρηγορόπουλο, έστειλε έναν συνάδελφο να μου πει να βγω στη σκηνή και να πω ότι ακυρώνεται η παράσταση. Όταν πήγα να τον ρωτήσω γιατί δεν το λέει αυτός ως επικεφαλής, με έβρισε, με κλότσησε και είπε “ΟΚ, πάμε τρίτο κουδούνι”.

Έβαλα την αξιοπρέπεια μου κάτω από το θέατρο, έβαλα τον φόβο μου πάνω για να μην πουν ότι έκλεισε το θέατρο αυτή. Κατέρρευσα δύο φορές επί σκηνής.

Η παράσταση για την οποία μιλάω ήταν το «Πιο κοντά» (Closer), στο Θέατρο Αθηνών το 2008 – 2009. Ό,τι είπα το υπέστην από τον Γιώργο Κιμούλη», συνέχισε η ηθοποιός.

«Γνωρίζω ότι πολλοί συνάδελφοί μου έχουν υποστεί τέτοιου είδους συμπεριφορές και από τον ίδιο και από άλλους και χειρότερα πράγματα και αυτή τη στιγμή, αυτό που κάνω είναι να ανοίξω τον δρόμο της προσωπικής και ονομαστικής ομολογίας.

Δεν μπορώ να μιλήσω… Καλώ τους συναδέλφους μου να μιλήσουν ανοιχτά και ονομαστικά.

Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος που μου τσάκισε τόσο πολύ την αξιοπρέπεια και με έκανε να ζήσω υπό καθεστώς φόβου και γνωρίζοντας εκ των υστέρων ότι είναι ο τρόπος του, δεν έχεις κάτι να κάνεις. Για μένα αυτός ο άνθρωπος ήταν σαν να μην υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια», κατέληξε η Ζέτα Δούκα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News