«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Βασανιστήρια του Βόσκαρη στη Σοφούλα μετά το γάμο

Life
«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Βασανιστήρια του Βόσκαρη στη Σοφούλα μετά το γάμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο «πόλεμος» της Ελένης και το Βόσκαρη θα έχει νικητή μια τον έναν και μια τον άλλον

Οι «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζουν να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και να κάνουν συχνά ρεκόρ τηλεθέασης.

Μετά τις συγκλονιστικές εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας που μπορείς να διαβάσεις εδώ, στα επόμενα επεισόδια έχουμε ακόμα πιο καθηλωτικές περιπέτειες των ηρώων του Διαφανίου.

Ο πόλεμος της Ελένης και το Βόσκαρη θα έχει νικητή μια τον έναν και μια τον άλλον. Κάποια στιγμή, η Ελένη, καταφέρνει να στείλει το Βόσκαρη στον Εισαγγελέα, αλλά εκείνος καταφέρνει ξανά να τη γλιτώσει και να γυρίσει θριαμβευτικά στο Διαφάνι.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό περιοδικό TV Sirial, θα επιστρέψει με τη Σοφούλα να ενθουσιάζεται λέγοντάς του:”Αγάπη μου το ήξερα πως είσαι αθώος”!

Εκείνος της ζητάει να ορίσουν ημερομηνία γάμου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο γάμος τους γίνεται χωρίς την παρουσία της οικογένειάς της.

Η Σοφούλα είναι μόνη της αλλά είναι ευτυχισμένη γιατί παντρεύτηκε τον άντρα που αγαπά, και όπως νομίζει την αγαπά και εκείνος. Δυστυχώς το όνειρο που ζει μετατρέπεται σε εφιάλτη, από την πρώτη νύχτα του γάμου της. Τη νύχτα αυτή που θα έπρεπε να είναι η ομορφότερη της ζωής της εκείνη θα δει το πραγματικό σκληρό πρόσωπο του Μάνου Βόσκαρη. Όπως κάνει με όλες τις γυναίκες της φέρεται βίαια. Θα τη βιάσει και θα της φερθεί απάνθρωπα. Και αυτό θα είναι μόνο η αρχή για όσα θα βιώσει στο πλευρό του η 19χρονη κοπέλα. Εκτός από την άσχημη συμπεριφορά, ο Βόσκαρης θα χτυπάει τη Σοφούλα και θα της κάνει μαύρη τη ζωή. Η Σοφούλα θα νιώσει ταπείνωση και ντροπή αλλά δεν θα μιλήσει σε κανέναν.

Ο Άγγελος αλλά και ο Τόλλιας με την Παγώνα θα καταλάβουν ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι η Σοφούλα δεν περνά καλά στο γάμο της. Προσπαθούν να τη βοηθήσουν αλλά εκείνη τους κρύβει όσα δραματικά ζει γιατί θέλει να δείξει ότι διάλεξε τον σωστό άνδρα.

Θα σταματήσουν τα βασανιστήρια για τη Σοφούλα; Και πως;

tlife

Φωτογραφία από facebook

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News