Τέλος για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου το «Πάμε Πακέτο»;

Κρήτη
Τέλος για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου το «Πάμε Πακέτο»;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας λέει «Καλό Μεσημέρι»  

Στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» της ΚΡΗΤΗ φιλοξενήθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, με αφορμή τον πρώτο κύκλο διαδικτυακών σεμιναρίων (Webbinars) με θέμα τη διατροφή και τη ψυχολογία,  που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 24 Ιανουαρίου και  με τίτλο ''Νέος Κβαντικός Τρόπος Απελευθέρωσης Κιλών''.

Συνομιλώντας με τον Λευτέρη Κουμαντάκη και τη Χριστιάννα Σκούρα, η αγαπητή σε πολλούς Βίκυ Χατζηβασιλείου, αφού σχολίασε την κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας με φόντο την πανδημία , μίλησε για τις στιγμές που βρίσκεται "κοντά" στον κόσμο μέσα από το κανάλι της στο YouTube, μοιράζοντας συμβουλές ψυχολογίας, διατροφής αλλά και πνευματικής ευεξίας.

Έκπληξη ωστόσο προκάλεσε η αναφορά της στην ερώτηση των παρουσιαστών για το τηλεοπτικό της μέλλον , μιας και η πολυσυζητημένη παρουσιάστρια ''λείπει'' απο τα τηλεοπτικά δρώμενα τη δεδομένη στιγμή. Όπως η ίδια δήλωσε ,  "Δε θέλω να μείνω στα παλιά. Έδωσα ό,τι είχα να δώσω. Θέλω να εξελίσσομαι", λόγια τα οποία υποδηλώνουν ότι η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι έτοιμη για νέα πράγματα στη ζωή της, τα οποία στο εξής θα  γεμίσουν με νέα γνώση και εμπειρίες τόσο την ίδια όσο και τους τηλεθεατές.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News