Το αντίο της Μελάνια Τραμπ

Life
Το αντίο της Μελάνια Τραμπ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ένα πεντάλεπτο βίντεο η Μελάνια Τραμπ έδωσε χθες Δευτέρα ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στους Αμερικανούς  καθώς προετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο.

Στο μήνυμα τονίζει ότι “η βία δεν ήταν ποτέ η λύση”, κι αυτό, λίγες ημέρες μετά την εισβολή υποστηρικτών του συζύγου της στο Καπιτώλιο.

Λέει λοιπόν στο μήνυμα της:

«Ήταν η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου να υπηρετώ ως Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Έχω εμπνευστεί από απίστευτους Αμερικανούς σε όλη τη χώρα μας, οι οποίοι ανυψώνουν τις κοινότητές μας μέσω της καλοσύνης και του θάρρους»…

«Τα τέσσερα τελευταία χρόνια ήταν αξέχαστα», τονίζει η 50χρονη Μελάνια Τραμπ. «Καθώς ο Ντόναλντ κι εγώ ολοκληρώνουμε την παραμονή μας στον Λευκό Οίκο σκέφτομαι όλους τους ανθρώπους που κρατώ στην καρδιά μου και τις απίστευτες ιστορίες τους αγάπης, πατριωτισμού και αποφασιστικότητας», συνεχίζει στο μήνυμά της.

«Όταν έφτασα στον Λευκό Οίκο σκέφτηκα την ευθύνη που αισθανόμουν πάντα ως μητέρα να ενθαρρύνω, να προσφέρω δύναμη και να διδάσκω τις αξίες του καλού».

«Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία να δείξετε συμπόνοια στους άλλου», αναφέρει η Μελάνια Τραμπ στο βίντεο αυτό. «Σε κάθε περίσταση ζητώ από όλους τους Αμερικάνους  να επικεντρώνονται σε αυτά που μας ενώνουν, να ξεπερνούν όσα μας διχάζουν, να επιλέγουν πάντα την αγάπη από το μίσος, την ειρήνη από τη βία και τους άλλους αντί για τον εαυτό τους».

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει παραδεχθεί ακόμα την ήττα του από τον Τζο Μπάιντεν, ενώ ο ίδιος και η Μελάνια δεν έχουν απευθύνει πρόσκληση στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ και τη σύζυγό του Τζιλ για την παραδοσιακή επίσκεψη στο Οβάλ Γραφείο. Επίσης, δεν θα παραστούν στην ορκωμοσία του.

Η Μελάνια Τραμπ δεν έχει επικοινωνήσει με τη Τζιλ Μπάιντεν για θέματα που αφορούν στην  αλλαγή σκυτάλης στον Λευκό Οίκο . Κατά παράδοση η απερχόμενη πρώτη κυρία των ΗΠΑ καλεί τη νέα για να της κάνει ξενάγηση στον Λευκό Οίκο.

Πηγή: whitehouse.gov

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News