Η «εξομολόγηση» της Κατερίνας Βρανά για την υγεία της: «Πέρασα τόσα και να πεθάνω από γρίπη;»

Life
Η «εξομολόγηση» της Κατερίνας Βρανά για την υγεία της: «Πέρασα τόσα και να πεθάνω από γρίπη;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έπαθα διάτρηση εντέρου, σηψαιμία και μπήκα σε τεχνητό κώμα»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε η Κατερίνα Βρανά, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την περιπέτεια της υγείας της.

«Όλη μου η οικογένεια έχει χιούμορ αλλά τι να κάνουμε που εγώ ήθελα να το κάνω επάγγελμα;» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Βρανά για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Για την μεγάλη περιπέτεια που πέρασε που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή, περιέγραψε η Κατερίνα Βρανά: «Δε ξέρουν τι το δημιούργησε. Έγινε διάτρηση εντέρου. Βγήκαν έξω όλα τα κόπρανα, μολύνθηκαν όλα τα όργανα, έπαθα σηψαιμία. Οχτώ στους δέκα πεθαίνουν, εγώ τη γλίτωσα δε ξέρω ποιος είναι ο άλλος. Έχω ακόμα πρόβλημα κίνησης, όρασης, ισορροπίας, όλα τα χω και συμφέρω. Ήμουν στη Μαλαισία τότε…Ήρθαν όλοι οι δικοί μου στη Μαλαισία. Ότι γινόταν γύρω μου τα έβλεπα στα όνειρά μου, υποσυνείδητα άκουγα τα πάντα. Οπότε όταν ξύπνησα ήξερα που είμαι και τι έχει γίνει αλλά δεν ήξερα το δρόμο που έχω μπροστά μου, αυτό ίσως με βοήθησε…Το χιούμορ μου επιστρατεύτηκε αμέσως, στη Μαλαισία φοβήθηκα κάποια στιγμή που έπαθα μια αιμορραγία…Από τότε που γύρισα Ελλάδα με παίρνει από κάτω πιο πολύ όταν δε μπορώ να κάνω κάτι που είναι απλό, όπως δε μπορώ να δω κοντά και πρέπει να μου πεις στο πιάτο που είναι το κοτόπουλο και που οι πατάτες ή να βρω ακριβώς που είναι το στόμα μου. Πρέπει να έχω κάποιον δίπλα μου γιατί έχω και πρόβλημα ισορροπίας. Κάνω λογοθεραπεία, φυσικοθεραπεία, εργοθεραπεία, το χω λιώσει στη θεραπεία. Είμαι άνθρωπος που μπορώ να κάθομαι όλη μέρα με τις πιτζάμες και να μην κάνω τίποτα. Όταν έπαθα την αναπηρία το είδα σαν ευκαιρία για να κολωβαρέσω δε κατάλαβα ότι πρέπει να κάνω τόσες θεραπείες και τόση γυμναστική» ανέφερε χαρακτηριστικά.

H Κατερίνα Βρανά μίλησε ακόμα για τον κορωνοϊό επιστρετεύοντας, όπως πάντα το χιούμορ της: «Δε θέλω να ακούσω άλλα αστεία ούτε για την πανδημία, ούτε για το Lockdown ούτε για τους κούριερ που αργούν. Δε με ενδιαφέρει καθόλου, το ζω…. Πρόσεξα πολύ γιατί μου φωνάζανε και οι γιατροί μου και γιατί δε το γουστάρω να πεθάνω από κορωνοϊό. Θα γίνω έξαλλη. Θα μου βάλουν ταφόπλακα, “πέθανε έξαλλη”. Πέρασα τόσα και να πάω από γρίπη;».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: iefimerida.gr 

(Φωτογραφία Facebook)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News