Survivor 4: Αποχώρηση με κλάματα από το ριάλιτι

Life
Survivor 4: Αποχώρηση με κλάματα από το ριάλιτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αγγελική Λάμπρη ήταν η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση μετά το πρώτο αγώνισμα ασυλίας

Λόγω των αιφνιδιαστικών γεγονότων στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, δεν είδαμε την πολυσυζητημένη αποχώρηση στο «Survivor 4» της Τετάρτης (6/1) - μια αποχώρηση που θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό την Πέμπτη (7/1). Σύμφωνα με τα spoiler η ηθοποιός του «Παρά Πέντε» Αγγελική Λάμπρη θα είναι η παίκτια που θα αφήσει πίσω της το όνειρο του «Survivor».

Η Αγγελική Λάμπρη ήταν η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση μετά το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, στο οποίο οι «Μαχητές» κέρδισαν με double score και πήγαν στο συμβούλιο του νησιού σαν απλοί θεατές. Η γνωστή ηθοποιός, μπαίνοντας στο ριάλιτι επιβίωσης είχε πει ότι έχει έρθει για να κερδίσει γιατί δεν αποδέχεται την ήττα. Μάλιστα είχε συζητηθεί πολύ το γεγονός ότι η αμοιβή της για το παιχνίδι ήταν πολύ καλύτερη από των υπόλοιπων παικτών. Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Πρωινό» είχε αποκαλύψει ότι η Αγγελική Λάμπρη είχε το πιο υψηλό κασέ εβδομαδιαίως από τους περισσότερους συμπαίκτες της, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να σχολιάζει: «άρα για οικονομικούς λόγους πήγε…».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό» η Αγγελική Λάμπρη αποχωρεί με κλάματα από το Survivor, στο οποίο θα ήθελε να μείνει για τουλάχιστον 6 εβδομάδες, κάτι που δεν κατάφερε. Πολλά έγιναν πίσω από τις κάμερες μετά την αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρη από το Survivor.

Η ηθοποιός εξέφρασε και κάποια δυσαρέσκεια προς τους συμπαίκτες της στην ομάδα των «Διάσημων». Φέτος η διαδικασία έχει αλλάξει, καθώς ψηφίζει και το κοινό για την αποχώρηση.

Ο «ζαχαροπλάστης» των «Μαχητών» βγαίνει υποψήφιος και η ομάδα αναπροσαρμόζει την τακτική της απέναντί του. Μήπως την επόμενη εβδομάδα οι «Μαχητές» προτείνουν κάποιον πιο «αδύναμο»;

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» η Κάτια Ταραμπάνκο θα είναι πάλι πιο δημοφιλής παίκτρια και θα προτείνει για αποχώρηση την Ελευθερία Ελευθερίου. τελικά όμως θα αποχωρήσει η Αγγελική Λάμπρη από την παραλία των «Διάσημων» στο «Survivor 4».

ethnos

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News