"Ανδριανή" η πρώτη εκπομπή του 2021 είναι αφιερωμένη στη ζωή!

Κρήτη
"Ανδριανή" η πρώτη εκπομπή του 2021 είναι αφιερωμένη στη ζωή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δωρά οργάνων στο προσκήνιο μέσα από προσωπικές μαρτυρίες

Η πρώτη εκπομπή για το 2021, είναι αφιερωμένη στη ζωή! Η Ανδριανή υποδέχεται στο πλατό την Ιωάννα Σαρρή – Μπαλάση, μητέρα της 17χρονης Νεκταρίας που τον Φεβρουάριο του 2019 «έφυγε» από τη ζωή λόγω πολυοργανικής ανεπάρκειας.

Οι γονείς της Νεκταρίας αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους και να δώσουν ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας.

Η Ιωάννα σχεδόν ένα χρόνο μετά μιλά στην Ανδριανή για την απόφαση αυτή. Οι σκέψεις, τα συναισθήματα, η ζωή που χάθηκε, οι ζωές που αναστήθηκαν!

Μια μητέρα και ένας πατέρας πήραν την απόφαση ο θάνατος του δικού τους παιδιού να μην σηματοδοτήσει το τέλος της ύπαρξης της σε αυτό τον κόσμο. Αντίθετα πήραν την απόφαση η Νεκταρία να δώσει ζωή σε άλλους ανθρώπους!

Στην εκπομπή δίνει το παρών και ο Αχιλλέας Παπαδόπουλος. Η ζωή του συνδέθηκε με τη Νεκταρία και την οικογένεια της Ιωάννας. Είναι ένας από τους λήπτες των οργάνων της 17χρονης. Μέσα από συμπτώσεις ο Αχιλλέας «έφτασε» στην οικογένεια Μπαλάση και πλέον έχουν μια σχέση ζωής. Μοιράζεται τη δική του εμπειρία και μιλά για την ευκαιρία που του δόθηκε να ξεκινήσει τη ζωή του από την αρχή.

Η Ανδριανή συναντά και την Μαρία Κανδεράκη, συστημική θεραπεύτρια και «βγάζουν» το πλάνο για τη νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε. Νέα χρονιά ίσον νέοι στόχοι; Τι μας κρατά πίσω και τι μπορεί να μας ωθήσει μπροστά για να προχωρήσουμε ουσιαστικά τη ζωή μας, να εξελιχθούμε, να κυνηγήσουμε ότι πάντα ονειρευόμασταν;

Την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου στις 22:00, "Ανδριανή" στην ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News