Πέτρος Φιλιππίδης: Η απίθανη αποκάλυψη για το θρυλικό «50-50»

Life
Πέτρος Φιλιππίδης: Η απίθανη αποκάλυψη για το θρυλικό «50-50»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Λύγισε" ο ηθοποιός στην εκπομπή του Χατζηνικολάου

Αποκαλύψεις του Πέτρου Φιλιππίδη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για το παρασκήνιο του ρόλου του στο «50-50» αποκαλύπτοντας ότι είχε γραφτεί γι’ άλλον.

Όπως περιέγραψε ο γνωστός ηθοποιός «Έχω ακούσει “πώς να σε πληρώσουμε εσένα;”. Δεν με ρώτησε, βέβαια, ποτέ κανείς. Θα προσαρμοζόμουν στα νέα δεδομένα, όπως όλοι. Ένα άλλο πράγμα που ακούω είναι ότι “δεν είναι δουλειά για σένα”. Στο 50-50 δεν ήταν να παίξω εγώ, ήταν γραμμένο για άλλον. Έτυχε να ακούσω μια συζήτηση στο καμαρίνι μου, μιλούσε ο Παύλος με τον Βασίλη Ρίσβα. Και λέω… τι λέτε;Και μου απαντούν για ένα σίριαλ, αλλά δεν είναι για σένα. Και λέω… γιατί; Γιατί δεν είναι για σένα, έχει τρεις άντρες, τρεις γυναίκες, κάτι παιδιά… Δεν είναι για σένα. Λέω μπορώ να το διαβάσω; Μου λέει διάβασέ το να μου πεις τη γνώμη σου. Και μου δίνει το 50-50».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε ακόμη για την αγάπη του για το θέατρο σχολιάζοντας «δε χαρίζω κάστανα πάνω στη σκηνή. Δίνω τα πάντα πάνω στο σανίδι και είμαι δοτικός στον συνάδελφό μου».

Για τα δημοσιεύματα και τη φήμη του τόνισε «τα media αρχικά με συμπαθούσαν πολύ. Την μια ημέρα σε έχουν Θεό και την άλλη λένε γιατί το έκανε αυτό; Λέγεται και κάτι άλλο, όταν λέει κάτι ο Γιάννης Μπέζος εγώ μπορεί να μην συμμετέχω αλλά μπαίνω κι εγώ μέσα. Είπανε αυτό… Τρώω κι εγώ λίγο ξύλο».

Έδωσε ακόμη διευκρινίσεις για την δήλωση που είχε κάνει παλιότερα ότι είναι καλός ηθοποιός σημείωσε ότι «υπάρχει μία νέα οπτική στα πράγματα που λέει πως δεν πρέπει να μιλάς για τον εαυτό σου περί ευγένειας. Δεν θεωρώ κακό να λέει κάποιος ότι κάνει καλά την δουλειά του. Φτάνει να το αποδεικνύει».

Η συγκίνηση για τον Θηβαίο

Τεράστια ήταν η συγκίνηση του ηθοποιού όταν άκουσε τα λόγια του Χρήστου Θηβαίου που ανέφερε: «Είναι μεγάλος δάσκαλος ο Πέτρος και τον θαυμάζω. Δεν είναι κωμικός ηθοποιός, είναι κωδικός. Μου μεταφέρει την τέχνη του και μου την κάνει ανεξίτηλη. Μου επικεντρώνει την μνήμη και με διδάσκει. Του χρωστάω όλα αυτά

Δείτε το απόσμασμα του zappit.gr:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News