Άγριες Μέλισσες: Δείτε από ψηλά το «τηλεοπτικό σπιτικό» της οικογένειας Σταμίρη

Life
Άγριες Μέλισσες: Δείτε από ψηλά το «τηλεοπτικό σπιτικό» της οικογένειας Σταμίρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΑΝΤ1 τόλμησε να επενδύσει στη μυθοπλασία και σε καλές ερμηνείες και κέρδισε

Το Σπίτι της Ελένης, της Δρόσως και της Ασημίνας Σταμίρη είναι ίσως το πιο αγαπητό τηλεοπτικό σπιτικό της Ελληνικής τηλεόρασης αυτή τη περίοδο. Η  μικρή αγροικία  είναι καλά κρυμμένη στην ευρύτερη περιοχή των Σπάτων στα Μεσόγεια Αττικής.

Η ομάδα Up Stories την εντόπισε και την παρουσίασε με ένα βίντεο που περιέχει άκρως εντυπωσιακά πλάνα, ενώ δίνει και μια γεύση του πως στήνονται τα πλατό σε μια τέτοια παραγωγή της ελληνικής τηλεόρασης.

Μέσα από τα σκηνικά ο θεατής έχει την αίσθηση ότι μεταφέρεται στις  δεκαετίες  του 1950 – 1960 όπου και εξελίσσεται η ιστορία.

Για την χρονική απεικόνιση  της ιστορίας  αυτής , χρειάστηκε να κατασκευαστεί από την αρχή ένα μικρό χωριό το Διαφάνη ! Όχι στην περιοχή του θεσσαλικού κάμπου, όπως μας λέει το σενάριο, αλλά κοντά  στα Στούντιο Κάπα στα Σπάτα.

Στο βίντεο drone,  των Up Drones, αποκαλύπτεται η πραγματικότητα πίσω από τη μυθοπλασία, αλλά φαίνεται καθαρά η λεπτομέρεια και η «μαγεία» της σκηνογραφίας του Αντώνη Χαλκιά.

Η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» έχει χαρακτηριστεί ως η καλύτερη και ακριβότερη ελληνική παραγωγή της τελευταίας δεκαετίας.

 Η παραγωγή έστησε σπίτια και καταστήματα μπροστά στον χωμάτινο δρόμο ενός χωριού.

 Ο γνωστός σκηνογράφος και ενδυματολόγος, Αντώνης  Χαλκιάς,   που έχει εργαστεί σε πλήθος θεατρικών παραστάσεων, είχε στήσει τα σκηνικά και στην υπέροχη σειρά «Το Νησί» του MEGA, πριν από 9 ολόκληρα χρόνια. Τόσος καιρός πέρασε μέχρι να ξαναδούμε μια ποιοτική προσπάθεια στην ελληνική μυθοπλασία....

Πηγή  - Up Stories

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News