Το συγκλονιστικό μήνυμα του Κονταρού για τις δοκιμασίες που του επεφύλασσε η ζωή

Κρήτη
Το συγκλονιστικό μήνυμα του Κονταρού για τις δοκιμασίες που του επεφύλασσε η ζωή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκαλύπτει ότι μετά το ατύχημα "χόρεψε" όταν ο γιος του πέρασε στο πανεπιστήμιο

Σε μια κατάθεση ψυχής προχώρησε στην διάρκεια της εκπομπής ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ της ΚΡΗΤΗ TV ο σπουδαίος Κρητικός καλλιτέχνης Μανόλης Κονταρός στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα ζωής στους Κρητικούς που δοκιμάζονται από τη πανδημία.

Ο Μ. Κονταρός χωρίς να μασάει τα λόγια του αναφέρθηκε με συγκίνηση σε αυτή την δύσκολη κατάσταση που βίωσε, "φλερτάροντας" για μεγάλο χρονικό διάστημα με τον ίδιο τον θάνατο.

"Στάθηκε" στις στιγμές στο νοσοκομείο, στην στήριξη που έλαβε από τους δικούς τους ανθρώπους αλλά και από χιλιάδες πολιτών, λέγοντας για μια ακόμα φορά ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στο κόσμο που τόσα χρόνια τον ακολουθεί.

Συγκίνησε ιδιαίτερα,  όταν μίλησε για την ανάγκη του να χορέψει αλλά και την πρώτη φορά που το "έκανε"  όταν ο γιος του πέρασε στο πανεπιστήμιο με τα λόγια του να είναι συγκλονιστικά.

Η σημερινή κατάσταση στη σκιά της πανδημίας και για τον Μανόλη Κονταρό είναι πρωτόγνωρη χαρακτηρίζοντας τον τομέα των κρητικών καλλιτεχνών ως ένα από τους πλέον πληττόμενους στην εποχή της πανδημίας στέλνοντας την ευχή να επιστρέψουμε πολύ γρήγορα στις όμορφες κρητικές παρέες.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News