Άγριες Μέλισσες: Οι πρωταγωνιστές τραγουδούν τα κάλαντα – Με εκπλήξεις θα επιστρέψει η σειρά

Life
Άγριες Μέλισσες: Οι πρωταγωνιστές τραγουδούν τα κάλαντα – Με εκπλήξεις θα επιστρέψει η σειρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Oι ηθοποιοί ψάλλουν με κέφι τα κάλαντα

Αποχαιρέτισαν το τηλεοπτικό κοινό οι "Άγριες Μέλισσες", όχι όμως χωρίς να τους ευχηθούν μελωδικά για τις γιορτές. Στο διάλλειμα των τελευταίων γυρισμάτων οι ηθοποιοί αποφάσισαν να "τα ψάλλουν" από το Διαφάνι.

Οι Άγριες Μέλισσες κατάφεραν κάτι πολύ δύσκολο τη δεύτερη σεζόν της προβολής τους: Να προσελκύσουν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το τηλεοπτικό κοινό από τη πρώτη.

Ενώ οι δεύτερες σεζόν είναι συνήθως πιο αδύναμες από τις πρώτες, εδώ συνέβη το αντίθετο αφού η πλοκή, οι παράνομοι έρωτες, οι ανομολόγητοι πόθοι, τα ψέματα τα ένοχα μυστικά, τα πάθη, τα μίση και οι δολοφονίες έχουν καθηλώσει τους τηλεθεατές και αυτό αποτυπώνεται στα νούμερα τηλεθέασης όπου οι Άγριες Μέλισσες δεν έχουν αντίπαλο.

Τι θα δούμε το 2021

Η σειρά εποχής του ANT1 έχει κάνει ένα break για λίγες μέρες και επιστρέφει στις 4 Ιανουαρίου με παράνομα ζευγάρια και ερωτικές περιπτύξεις. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό περιοδικό Τi Vi σήριαλ, εκτός από το παράνομο ζευγάρι που ήδη ξέρουμε και δεν είναι άλλο από την Ασημίνα και τον γιο του Κυριάκου Μπάμπη θα δούμε σύμφωνα με το thetoc.gr και άλλα να γεννιούνται στο πολύπαθο Διαφάνι.

Η Ασημίνα βρέθηκε στην αγκαλιά του Μπάμπη για να ξεχάσει τα προβλήματά της που έγιναν εντονότερα με τον ερχομό της Δρόσως και το φόβο της ότι θα διεκδικήσει τον γιο της. Και βέβαια από το γεγονός ότι ποτέ δεν ξεπέρασε ότι ο Νικηφόρος, κοιμήθηκε με την αδερφή της.

Ο Μπάμπης όμως την έχει ερωτευτεί και δεν ξέρουμε που θα οδηγήσει ο νεανικός του έρωτας. Πάντως το αλκοόλ θα οδηγήσει την Ασημίνα σε άσχημα μονοπάτια και στην αρχή του τέλους του γάμου της με τον Νικηφόρο.

Το δεύτερο παράνομο ζευγάρι θα είναι ο Κωνσταντής με τη Δρόσω, με άλλον έναν Σεβαστό να ερωτεύεται μια Σταμίρη. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το βλέμμα του Κωνσταντή, βλέποντας την Δρόσω να λικνίζεται στο καμπαρέ Χαβάη.

Από τότε την ερωτεύτηκε και παρά τα όσα έμαθε για εκείνη το παιδί και τον αδελφό του δεν μπόρεσε να τη βγάλει από το μυαλό του. Έτσι ο Κωνσταντής που ήδη είδαμε να πετάει τη βόμβα στο σπίτι των Σεβαστών και να ακυρώνει το γάμο του με τη Δόμνα, μετά διεκδικεί ξανά τη Δρόσω και της ομολογεί το μεγάλο του έρωτα για εκείνη. Η Δρόσω γνωρίζοντας το σκάνδαλο που θα γίνει αν αφεθεί στον έρωτα του Κωνσταντή τον αποφεύγει… Ωστόσο μια νύχτα που θα βρεθούν τυχαία το πάθος τους θα τους οδηγήσει στο κρεβάτι!

Το τρίτο παράνομο ζευγάρι στο Διαφάνι δεν θα είναι άλλο από τον Μάνο Βόσκαρη και την … περιβόητη Σοφούλα, κόρη του Τόλλια. Εδώ όμως τα πράγματα περιπλέκονται αφού ο Βόσκαρης δεν προσπαθεί μόνο να κερδίσει την καρδιά της κόρης του Κοινοτάρχη για να κερδίσει και δύναμη στο χωριό αλλά γλυκοκοιτάζει και την Μυρσίνη Σεβαστού!

Ο Βόσκαρης θέλοντας να εκδικηθεί το Δούκα για όσα του έκανε στο παρελθόν θα φλερτάρει έντονα τη Μυρσίνη η οποία για λίγο θα μπει στον πειρασμό αλλά όπως όλα δείχνουν δεν θα ενδώσει στις διαθέσεις του.

Βέβαια όλα αυτά μπορεί να τα κάνει ο Βόσκαρης, αλλά ο ίδιος ξέρει βαθιά μέσα του ότι στο μυαλό του είναι πάντα η Ελένη Σταμίρη και μάλιστα έχει αρχίσει να την ερωτεύεται. Η συνέχεια επι της οθόνης το 2021...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News