Παραμονή Χριστουγέννων με τα δικά μας "Φωτεινά Αστέρια"

Κρήτη
Παραμονή Χριστουγέννων με τα δικά μας "Φωτεινά Αστέρια"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και αν αυτή είναι η νύχτα που γίνονται θαύματα, ας ευχηθούμε να γίνει το θαύμα για όλους μας!

Η φετινή Παραμονή των Χριστουγέννων μας βρίσκει παρέα με την Ανδριανή. Ξεχωριστοί άνθρωποι, «τα δικά μας φωτεινά αστέρια» θα μας κρατήσουν συντροφιά και μαζί θα μοιραστούμε δυνατές ιστορίες, ωραία μηνύματα και ουσιαστικά νοήματα.

Ένας δάσκαλος ξεχωριστός, που στο δικό του πρόσωπο βλέπουμε όλους τους εκπαιδευτικούς της χώρας. Εκπαιδευτικοί  που κάνουν το καλύτερο τους, το τελευταίο διάστημα για να μπορούν τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, να συνεχίζουν την εκπαίδευση τους και κυρίως να έχουν ένα υγιές σημείο αναφοράς μέσα από την επαφή με τους συμμαθητές και τους δασκάλους τους. Ο Πέτρος Σαββαϊδης, αποφάσισε να κρατήσει τη σπίθα της μάθησης αναμμένη και ζωντανή. Μαζί με τους μαθητές του, «ταξιδεύουν» με ευφάνταστους τρόπους στα μονοπάτια της γνώσης και ο Πέτρος μας δίνει το καλύτερο παράδειγμα και μια ουσιαστική συμβουλή: «Ποτέ να μην το βάζουμε κάτω!».

Η Ανδριανή συναντά δύο ανθρώπους που ξέρουν καλύτερα από όλους να επιβιώνουν στα δύσκολα και να συνεχίζουν να ονειρεύονται! Ο Μηνάς Χατζηδάκης και η Όλγα Ψυχογιού είναι άστεγοι αλλά δεν είναι αυτό που τελικά τους χαρακτηρίζει. Ο Μηνάς και η Όλγα είναι αλληλέγγυοι. Στο Καράβολα που έχουν προσωρινά «στήσει» το σπιτικό τους, μαγειρεύουν για άλλους αστέγους και διανέμουν φαγητό και βασικά αγαθά σε ανθρώπους που δοκιμάζονται σε ακραίες συνθήκες φτώχειας. Καθημερινά λαμβάνουν βοήθεια από δεκάδες συμπολίτες μας με τρόφιμα και άλλα βασικά είδη και αυτοί με τη σειρά τους τα δίνουν όπου υπάρχει ανάγκη. Δύο φωτεινοί άνθρωποι που συνεχίζουν να βοηθούν και να ονειρεύονται για ένα καλύτερο αύριο.

Η Ανδριανή μαζί με τον Στέλιο Ζερβό συναντούν το πιο γελαστό πλάσμα, την πιο αστείο γυναίκα του κόσμου, την ηθοποιό Κατερίνα Βρανά. Η Κατερίνα μετά από μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, μια περιπέτεια που την έφερε πολύ κοντά στον θάνατο, παραμένει ζωντανή και δυνατή, παραμένει εδώ και δημιουργεί. Αφού κατάφερε να ξεγελάσει το θάνατο με το πείσμα και τη φλόγα της, σήμερα ετοιμάζει μια παράσταση για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Μια παράσταση γεμάτη γέλιο, για να ξορκίσουμε όλο το κακό του 2020.

Μαζί με την Ανδριανή και τον Στέλιο, στο πλατό ένα υπέροχο μουσικό ντουέτο, οι Karma Dute. Με τον Γιάννη Ταμπακάκη και τη Νίκη Φουντούλη νότες, στίχοι και μουσικές ντύνουν μελωδικά την πιο γλυκιά νύχτα του χρόνου!

Την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου εκτάκτως στις 21:30 στην ΚΡΗΤΗ TV.

Καλά Χριστούγεννα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News