Ο κορυφαίος 3D Animator είναι Έλληνας και… μαγεύει το Hollywood

Κρήτη
Ο κορυφαίος 3D Animator είναι Έλληνας και… μαγεύει το Hollywood

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιος είναι ο Έλληνας που διαπρέπει στο εξωτερικό

Ένας από τους κορυφαίους 3D Animators παγκοσμίως είναι Έλληνας και διαπρέπει στο εξωτερικό. Ο λόγος για τον Νάσσο Βακάλη που… μαγεύει το Hollywood και καλεσμένος στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» μιλά για την καριέρα που έχει καταφέρει να «χτίσει» στο εξωτερικό μετά από ακατάπαυστη δουλειά.

Πριν από περίπου 30 χρόνια, ο κ. Βακάλης πήρε τη μεγάλη απόφαση να φύγει για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής προκειμένου να ασχοληθεί με τα κινούμενα σχέδια, έναν τομέα ο οποίος εκείνα τα χρόνια δεν ήταν τόσο διαδεδομένος στην Ελλάδα, καθώς δεν υπήρχε και καμία σχολή η οποία θα του παρείχε την κατάλληλη εκπαίδευση. Αυτό που τόσο επιθυμούσε, λοιπόν, το σπούδασε στην Αμερική!

Όπως αναφέρει ο ίδιος στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Παναγιωτόπουλο, το κολέγιο στο οποίο πήγε είχε σχέση με τη Disney. Ειδικοί στα κινούμενα σχέδια, έψαχναν συνεχώς να βρουν νέα ταλέντα. Κάπως έτσι βρήκαν και τον «εκκολαπτόμενο» 3D Animator Νάσσο Βακάλη και μέσα σε λίγο καιρό, η συμμετοχή του σε χολυγουντιανή ταινία ήταν γεγονός!

Δείτε τη συνέντευξη του κορυφαίου 3D Animator στην «Κρήτη Σήμερα»: 

(Φωτογραφία Αρχείου Pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News