Η ευχή ενός πατέρα που έκανε πράξη με αγάπη ο «Μουστάκας»

Κρήτη
Η ευχή ενός πατέρα που έκανε πράξη με αγάπη ο «Μουστάκας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το συγκινητικό δώρο στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδοογκολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ

Η επιθυμία ενός πατέρα να χαρίσει λίγες στιγμές χαράς αλλά και ένα ξεχωριστό δώρο για τα Χριστούγεννα στην μικρή κορούλα του, που νοσηλεύεται στην Παιδοογκολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ, έγινε αφορμή για μια συγκλονιστική πράξη ανθρωπιάς, αγάπης και αλληλεγγύης από το κατάστημα παιχνιδιών «Μουστάκας» και την εταιρεία «MATTEL».

Ο πατέρας του μικρού κοριτσιού, κ. Ανδρέας Ξυδάκης, σκέφτηκε πως «όταν υπάρχει θέληση βρίσκεται και ο τρόπος» και έτσι σκέφτηκε να συναντήσει, τον κ. Γιώργο Χουδετσανάκη, διευθυντή του καταστήματος παιχνιδιών «Μουστάκας», για να εξασφαλίσει ένα πολύτιμο δώρο «ψυχής» στην κόρη του.

Το ξεχωριστό αυτό δώρο, δεν ήταν άλλο από μια κούκλα χωρίς μαλλιά, ένα δώρο συμβολικό και γεμάτο συναισθήματα που θα κρατούσε «παρέα» στο μικρό κορίτσι, σε ένα δύσκολο αγώνα που καλείται να αντιμετωπίσει σε τόσο τρυφερή ηλικία.

Η αφορμή αυτή στάθηκε ικανή για μια συγκινητική πράξη, καθώς οι εταιρείες «Μουστάκας» και «MATTEL» αποφάσισαν να χαρίσουν δώρα και στα 40 παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδοογκολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ, για να χαρίσουν λίγο «φως» στις παιδικές ψυχές τους ενόψει Χριστουγέννων.

Ευχή όλων μας είναι να γυρίσουν όλα τα παιδιά στα σπίτια τους, γερά και γεμάτα χαμόγελα!

Η ανάρτηση του κ. Ανδρέα Ξυδάκη:

«Πράξη ανθρωπιάς και αγάπης

Το ρητό «όταν υπάρχει θέληση βρίσκεται και ο τρόπος» βρίσκει άξιους ανταποκριτές την εταιρία κατασκευής παιχνιδιών Mattel.

Μια συνάντηση του κ.Ανδρέα Ξυδάκη με τον διευθυντή του καταστήματος παιχνιδιών ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ Γιώργο Χουδετσανάκη για το δώρο Χριστουγέννων της κόρης του που ήταν μια κούκλα χωρίς μαλλιά, ήταν αρκετή για μια  μεγάλη κίνηση αλληλεγγύης.

Η εταιρία ΜΑTTEL, έδειξε εμπράκτως την στήριξη της και έστειλε και στα 40 παιδιά της Παιδοογκολογικής κλινικής του ΠΕΠΑΓΝΗ δώρα για τις γιορτινές μέρες που έρχονται, που θα γεμίσει με χαρά αυτές τις παιδικές ψυχές.

Εκ μέρους της Παιδοογκολογικής κλινικής του ΠΕΠΑΓΝΗ δεν μπορούμε παρά να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία για αυτήν την κίνηση της.

Ιδιαιτέρως, ευχαριστούμε τους ανθρώπους πίσω από την προσπάθεια, τον διευθυντή καταστήματος παιχνιδιών ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ, κ.Γιώργο Χουδετσανάκη, τον αντιπρόσωπο πωλήσεων της εταιρίας ΜΑΤΤΕL, κ. Γιώργο Λασιθιωτάκη, αλλά και brand manager της εταιρίας , Βενετία Μητκάνη».

(Φωτογραφία Αρχείου Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News