Παρέα της Αγάπης: Προσφέρει χαμόγελα σε παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια

Life
Παρέα της Αγάπης: Προσφέρει χαμόγελα σε παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλοτε με ένα φωτεινό χαμόγελο στο πρόσωπο και άλλοτε με μάτια βουρκωμένα....

Πριν από δύο χρόνια, μια παρέα γυναικών είχε την ιδέα να δημιουργήσει κάτι μαγικό, κάτι που θα μοίραζε στους συνανθρώπους τους χαμόγελα και αγάπη.

Πριν από δύο χρόνια λοιπόν το όραμα αλλά και το όνομά τους έγινε πραγματικότητα. Η παρέα της Αγάπης τώρα πια έχει να θυμάται αμέτρητες στιγμές με τα παιδιά της Παιδογκολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Στιγμές που έχουν προσφέρει μια τεράστια αγκαλιά συναισθημάτων σε αυτά τα παιδιά.

Η Πόπη, η Ρούλα, η Ακριβή και η Κατερίνα μοιράστηκαν μαζί μας αυτές τις στιγμές. Άλλοτε με ένα φωτεινό χαμόγελο στο πρόσωπό τους και άλλοτε με τα μάτια βουρκωμένα. Ποτέ όμως δεν έσβηνε το πείσμα και η θέληση από το βλέμμα τους, η θέληση να κάνουν αυτά τα μικρά παιδιά να χαμογελάσουν.

Οι παιδικές φατσούλες που κάθε μέρα δίνουν τη δική τους μάχη, αδημονούν να αντικρύσουν από κοντά την Παρέα της Αγάπη, τη δική τους παρέα.

Μια παρέα που πλέον χαρίζει και προσφέρει απλόχερα μια δόση παρηγοριάς και αισιοδοξίας ακόμα και στους γονείς. Με εκπλήξεις, δώρα, πάρτι και αγαπημένα διάσημα πρόσωπα η παρέα μοιράζει «φως» και λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς, παιχνιδιού και γέλιου. Όλα όσα χρειάζονται τα παιδικά αυτά προσωπάκια.

Σίγουρα αυτή η παρέα δε θα σβήσει μέσα στο χρόνο. Θα παραμείνει ενωμένη και δυνατή για χάρη αυτών των παιδιών.

Ρεπορτάζ: Μαρία Σπουρδαλάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News