Ένα πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι για τα 30 χρόνια της ΚΡΗΤΗ TV

Κρήτη
Ένα πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι για τα 30 χρόνια της ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στις 22:00 στην εκπομπή "Ανδριανή"

Αυτή την Πέμπτη η Ανδριανή υποδέχεται στο πλατό αγαπημένα πρόσωπα του τηλεοπτικού κοινού για να γιορτάσουν μαζί τα 30 χρόνια της ΚΡΗΤΗ TV. Γεγονότα, πρόσωπα, εκπομπές και στιγμές του  πρώτου τηλεοπτικού σταθμού της Κρήτης, περνούν από τις οθόνες μας. Τρεις δεκαετίες τηλεοπτικής παρουσίας, τρεις δεκαετίες καταγραφής της ιστορίας του τόπου μας.

Γιώργος Σαχίνης, Στέλιος Ζερβός, Αναστασία Μπιτζιλέου, Δημήτρης Φραγκιαδουλάκης, Μαρίνος Μαυρίδης, συμμετέχουν σε ένα έξυπνο και πρωτότυπο παιχνίδι και όλοι μαζί κάνουμε ένα νοσταλγικό ταξίδι στα 30 χρόνια της ΚΡΗΤΗ TV.

Η δημοσιογράφος Ράνια Μωραίτη, μοιράζεται με την Ανδριανή στιγμές και σκέψεις που τη συνόδευσαν στη μεγάλη «βουτιά» που έκανε στο αρχείο του σταθμού για να καταφέρει να ξεχωρίσει πρόσωπα και γεγονότα που ξεχώρισαν τα 30 τελευταία χρόνια.

Αξέχαστες τηλεοπτικές στιγμές, δυνατές ειδησεογραφικές έρευνες, αποκλειστικότητες, γεγονότα που διαμόρφωσαν την σύγχρονη ιστορία του τόπου μας, όλα μαζί δεμένα και ταυτισμένα με την ιστορία και την πορεία της ΚΡΗΤΗ TV.

Λίγο πριν την εκπνοή του 2020, μιας χρονιάς που ήρθε να αλλάξει τα πάντα στις ζωές όλων μας, καλούμαστε να κάνουμε ένα μικρό ή μεγάλο απολογισμό.

Με την ψυχολόγο Μαρία Αλατζόγλου, η Ανδριανή συζητά για τα επόμενα βήματα. Είναι τώρα μια κατάλληλη χρονική στιγμή να θέσουμε καίρια ερωτήματα στον εαυτό μας; Η προσωπική εξέλιξη έχει χώρο σε καιρούς πανδημίας και έντονου στρες; Ποιες είναι οι ερωτήσεις που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας για να κατανοήσουμε πως βιώνουμε όσα συμβαίνουν και πως μπορούμε να πάμε παρακάτω;

Αυτή την Πέμπτη ζωντανά στις 22:00, «Ανδριανή» στην ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News