Καταβεβλημένη η Σοφία Βόσσου μετά το χειρουργείο – Το «ευχαριστώ» στους φίλους

Life
Καταβεβλημένη η Σοφία Βόσσου μετά το χειρουργείο – Το «ευχαριστώ» στους φίλους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι αναφέρει σε ανάρτησή της

Στο τηλεοπτικό αφιέρωμα 30 χρόνια ΚΡΗΤΗ TV που προβλήθηκε την Κυριακή είδαμε τη Σοφία Βόσσου την εποχή που παρουσίαζε εκπομπές στην Κρήτη και σήμερα μάθαμε νέα για την υγεία της.

Συγκινητική ήταν ανάρτηση της Σοφίας Βόσσου μετά το δύσκολο χειρουργείο και τους πολίτες που στάθηκαν στο πλευρό της, Σε βίντεο που ανήρτησε ευχαριστεί τους φίλους της στο facebook για τα δεκαδες μηνύματα που δέχτηκε για καλή ανάρρωση.

Όπως αναφέρει εμφανώς ταλαιπωρημένη:"Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για όλες τις ευχές που μου στείλατε. Είναι σημαντικό πράγμα να εισπράττεις αγάπη, με συγκινήσατε όλοι. Δεν θα προλάβω να απαντήσω σε έναν έναν ξεχωριστά γιατί είναι τόσα πολλά που θα χρειαστώ πάνω από ένα μήνα. Σας αγαπάω και ευχαριστώ πολύ, ο Θεός να σας έχει καλά όλους".

H περιπέτεια της υγείας της

Πριν από λίγες εβδομάδες, η Σοφία Βόσσου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο στομάχι, από την οποία προέκυψαν επιπλοκές και έτσι η ερμηνεύτρια αναγκάστηκε εκ νέου να μπει στο νοσοκομείο, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το ακριβές πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Η κόρη της, Ερασμία Μάνου, είχε δηλώσει σύμφωνα με το thetoc.: "Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Έκανε ένα χειρουργείο όντως στο στομάχι, στο οποίο όμως υπήρξε μια επιπλοκή που συνηθίζεται βέβαια, και έπρεπε να ξαναμπεί για να μπορέσει να διορθωθεί αυτό που είχε γίνει στο πρώτο χειρουργείο".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News