Η επιστροφή της Ανδριανής «τάραξε τα νερά»

Life
Η επιστροφή της Ανδριανής «τάραξε τα νερά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πολλά υποσχόμενη εκπομπή επέστρεψε με ενδιαφέροντα θέματα

H επιστροφή της Ανδριανής Αγγελιδάκη στις συχνότητες της "ΚΡΗΤΗ TV" μετά από απουσία μερικών μηνών ήταν όσο λαμπερή και ουσιαστική επιθυμούσε η ίδια, αλλά και οι συνεργάτες της. Η πρεμιέρα της εκπομπής δίχως τις γνωστές "παιδικές ασθένειες" της πρεμιέρας (αφού όλοι οι συντελεστές είναι έμπειροι και... σαν έτοιμοι από παλιά). Η Ανδριανή επέλεξε ένα θέμα που "καίει" αυτή την περίοδο, ο παλιός της γνώριμος Στέλιος Ζερβός στο είδος του και το αποτέλεσμα είναι πολλά υποσχόμενο!

Ας δούμε όμως πώς σχολιάζει την πρεμιέρα η ίδια η Ανδριανή Αγγελιδάκη! «Δύο lockdown μακριά ήταν αυτή η συνάντηση... η τηλεοπτική μας συνάντηση.Με πολλή αγωνία στα πρώτα λεπτά και μεγάλη χαρά όμως την ίδια στιγμή, ξεκινήσαμε γι' αυτή τη σεζόν. Η αλήθεια είναι πως είχαμε τις αμφιβολίες μας αν τώρα ήταν η κατάλληλη χρονική στιγμή να κάνει πρεμιέρα το νέο μας εγχείρημα, μα πολύ γρήγορα νιώσαμε ότι τώρα, περισσότερο από ποτέ, έχουμε ανάγκη την επικοινωνία, όλοι μας. Δημοσιογράφοι και τηλεθεατές. Φέτος η εκπομπή μεταδίδεται ζωντανά και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούμε με τον κόσμο, να μοιραζόμαστε σκέψεις και ιδέες, ανησυχίες και απορίες. Και αυτό συνέβη τόσο έντονα από την πρώτη κιόλας εκπομπή. Είναι συγκινητικό να εισπράττεις τόσο μεγάλη αποδοχή και την ίδια ώρα αντιλαμβάνεσαι πόσο μεγάλη ευθύνη έχουμε απέναντι στους ανθρώπους που επιλέγουν να μας βάλουν στο σπίτι τους και να μοιραστούν μαζί μας το βράδυ της Πέμπτης τους.

Σε αυτή την πρώτη εκπομπή επιλέξαμε να δώσουμε χρόνο στους ανθρώπους που όλοι αποκαλούμε ήρωες, στους ανθρώπους που στελεχώνουν τα νοσοκομεία της χώρας μας.

Είναι σπουδαίο και βαθιά ανθρώπινο να ακούς γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικά στελέχη του ΕΣΥ να σου μιλούν όχι για τα πολλά κρούσματα και τις λίγες κλίνες, αλλά για τους φόβους τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, την καθημερινή μάχη που δίνουν για να κερδίσει η ζωή και όχι ο κορωνοϊός.

Είναι σπουδαίο να είσαι εκεί και να διαβάζεις τα δεκάδες μηνύματα του κόσμου για τις δικές τους ανησυχίες. Είναι σπουδαίο όταν οι άνθρωποι που σε παρακολουθούν σε εμπιστεύονται για να μοιραστούν μαζί σου το πρόβλημά τους και την αγωνία τους.

Ήμασταν εκεί να ζήσουμε όλο αυτό το σμίξιμο. Ζήσαμε μια όμορφη τηλεοπτική πρεμιέρα. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Πέμπτη, ζωντανά, στις 22:00 στην "ΚΡΗΤΗ TV"».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News