Πασίγνωστος ηθοποιός: “Είχα κακή εμπειρία με τη μαριχουάνα στα 15 μου… Έπαθα κρίση πανικού”

Life
Πασίγνωστος ηθοποιός: “Είχα κακή εμπειρία με τη μαριχουάνα στα 15 μου… Έπαθα κρίση πανικού”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμά της, η Daily Mail

Είχα μια κακή εμπειρία με τη μαριχουάνα στα 15 μου… Έπαθα κρίση πανικού”

Αναμφίβολα, η ζωή του Ben Affleck μόνο ως πολυτάραχη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Για την εξάρτησή του από το αλκοόλ και τις ουσίες και τις σχέσεις του με τις γυναίκες – διάσημες και μη- έχουν χυθεί τόνοι μελανιού. 

Στο βιβλίο που κυκλοφόρησε προσφάτως με τίτλο «Alright, Alright, Alright: The Oral History of Richard Linklater’s Dazed and Confused» αναφέρονται περιστατικά από την κινηματογραφική κωμωδία του 1993 «Dazed and Confused», στην οποία ο 19χρονος τότε Affleck πήρε μέρος με έναν μικρό ρόλο.

Όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της, η Daily Mail, o ηθοποιός αποκαλύπτει στο συγγραφικό εγχείρημα της Melissa Maerz: «Είχα μια κακή εμπειρία με τη μαριχουάνα στα 15 μου. Έπαθα κρίση πανικού. Κάπνιζα χόρτο μόνο όταν κάπνιζαν και οι άλλοι. Στην πραγματικότητα δεν μου άρεσε η μαριχουάνα», επισημαίνοντας ότι δεν πήγαινε ποτέ στα γυρίσματα, έχοντας κάνει χρήση.

Και στη συνέχεια της αφήγησής του εξηγεί: «Δεν έπινα πολύ τότε. Έγινα αλκοολικός πολύ αργότερα και πλέον βρίσκομαι σε απεξάρτηση. Γινόμουν νευρικός, δεν ήξερα αν μπορούσα να πίνω προτού πάω στη δουλειά την επόμενη μέρα. Μερικοί ήταν πιωμένοι και φτιαγμένοι στο γύρισμα».

tlife

Φωτογραφία: instagram

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News