Θετική στον κορωνοϊό εγκυμονούσα δημοσιογράφος

Life
Θετική στον κορωνοϊό εγκυμονούσα δημοσιογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ολίβια Γαβρίλη διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της

Θετική στον κορωνοϊό, στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της είναι η δημοσιογράφος, Ολίβια Γαβρίλη.

Η δημοσιογράφος και blogger αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την είδηση πως είναι θετική στον ιό, λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Σταύρο Λασκαρίδη.

Σημειώνεται πως η δημοσιογράφος παντρεύτηκε ξανά, λίγους μήνες αφότου πέθανε ο προηγούμενος σύζυγός της, Μάνος Αντώναρος.

«Aγαπημένες και αγαπημένοι μου, ήρθε η ώρα να σας το πω… Από τη Δευτέρα εμφάνισα συμπτώματα Covid-19 και χθες αργά το βράδυ έλαβα τα αποτέλεσμα του προχθεσινού μου τεστ: ΘΕΤΙΚΟ. Βρισκόμαστε οικογενειακώς σε καραντίνα από την Τετάρτη. Έχω γράψει αυτό το κείμενο με όλα όσα έχουμε βιώσει ως τώρα. Σας παρακαλώ, διαβάστε το και δώστε προσοχή!

Ο ιός είναι εδώ και τα πράγματα δεν είναι αστεία. Ας αφήσουμε τους καβγάδες και ας κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να βγούμε όσο το δυνατόν πιο αναίμακτα από αυτό. Να προσέχετε πολύ!», έγραψε χαρακτηριστικά και δημοσίευσε ένα κείμενο που ανήρτησε στην ιστοσελίδα eimaimama, όπου περιέγραφε την περιπέτεια υγείας της.

Αναλυτικότερα, το κείμενό της αναφέρει η γνωστή δημοσιογράφος και blogger:

«Είμαι η Ολίβια και σήμερα είμαι 27 εβδομάδων και 3 ημερών έγκυος στο τέταρτο παιδάκι μου. H είσοδος μου στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης έμελλε να είναι… επεισοδιακή. Από τη Δευτέρα εμφάνισα συμπτώματα Covid-19 και χθες το βράδυ έλαβα τα αποτέλεσμα του προχθεσινού μου τεστ: ΘΕΤΙΚΟ.

Είμαι έγκυος και έχω Covid-19. Βρισκόμαστε οικογενειακώς σε καραντίνα από την Τετάρτη και αυτή είναι με λίγα λόγια η ιστορία μας:

Από την αρχή της εμφάνισης του κορωνοϊού Covid-19 στη χώρα μας πρόσεχα πάρα πολύ. Η κύρια έγνοια μου ήταν οι γονείς, τα πεθερικά και οι γιαγιάδες μας (η γιαγιάκα μου τότε ήταν ακόμα στη ζωή), όμως δεν ήθελα να πάθω κάτι ούτε εγώ, ούτε τα παιδιά, ούτε ο Σταύρος. Ούτε ήθελα να προκαλέσουμε εμείς πρόβλημα σε άλλους.

Γι’ αυτό τηρούσαμε όλα τα μέτρα με ευλαβική προσοχή. Καθώς έμεινα δυο φορές έγκυος από το πρώτο lockdown μέχρι σήμερα (με μια αποβολή ενδιάμεσα), πρόσεχα ακόμα περισσότερο. Η μάσκα έγινε δεύτερη φύση μου και τη φορούσα ακόμα και έξω, όταν δεν επιβαλλόταν. Και όμως, έφτασαν μόλις λίγα λεπτά για να κολλήσω Covid-19!».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News