Η Κρητικιά Ελένη Πετρουλάκη μας… γυμνάζει εν μέσω lockdown

Life
Η Κρητικιά Ελένη Πετρουλάκη μας… γυμνάζει εν μέσω lockdown

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε πως  

Κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19, το Μάρτιο, η Ελένη Πετρουλάκη είχε μια απίθανη ιδέα: Να δημιουργήσει μια online, δωρεάν κοινότητα, όπου θα κοινοποιούσε συμβουλές για γυμναστική, υγεία και συνταγές για καλή διατροφή, με σκοπό να καταπολεμήσει την κατάθλιψη και την ακινησία που έφερνε εκείνη η δύσκολη περίοδος.

Διάλεξε το Viber, μια εφαρμογή που ήδη χρησιμοποιούσε για online συνεδρίες με τους πελάτες της στο πρόγραμμα Fitlab by Eleni Petroulaki, γιατί είναι εύκολο στη χρήση, πολύ δημοφιλές ανάμεσα στους Έλληνες χρήστες και προσφέρει μια ποικιλία δυνατοτήτων που της επιτρέπουν να κάνει τη δουλειά της, όπως υποστήριξη πολυμέσων και ιδιωτικές συνομιλίες με τα μέλη της κοινότητας. Αποδείχτηκε μια επιτυχημένη επιλογή, αφού χιλιάδες Έλληνες έγιναν μέλη της κοινότητας αμέσως μόλις ανακοινώθηκε.

Η κοινότητα Fitlab by Eleni Petroulaki στο Viber, φυσικά, δεν σταμάτησε τη λειτουργία της όταν τελείωσε η καραντίνα, αλλά μεγάλωσε κι άλλο και σήμερα έχει πάνω από 35.000 μέλη. Η Ελένη, ενθουσιασμένη από την αρχική επιτυχία, συνέχισε να μοιράζεται ιδέες με όσους την ακολουθούν, μετατρέποντας την κοινότητα σε μια καθημερινή συνήθεια για χιλιάδες ανθρώπων.

Τώρα που επιβλήθηκε ένα ακόμη lockdown, επιστρέφει με πιο επίκαιρες συμβουλές: Γυμναστική που μπορεί να εκτελεστεί εύκολα στο σπίτι ή το πάρκο, χωρίς την ανάγκη για όργανα γυμναστηρίου, υγιεινές συνταγές με απλά υλικά, ιδέες για αυτοβελτίωση αλλά και ανάταση ηθικού, όλα αυτά δηλαδή που βοηθούν τα μέλη της κοινότητας να διατηρούν μια θετική διάθεση και να περνούν την περίοδο της καραντίνας πιο υγιεινά και δημιουργικά.

Για όσους χρειάζονται ένα ακόμη πιο εξατομικευμένο πρόγραμμα, το Fitlab by Eleni Petroulaki είναι ένας εύκολος τρόπος να έρθουν σε επαφή με την Ελένη και την ομάδα της  και να συζητήσουν τις προσωπικές τους ανάγκες. Η Ελένη, στη συνέχεια, μπορεί να χρησιμοποιήσει τα διάφορα χαρακτηριστικά του Viber, ειδικά τις συνομιλίες με βίντεο, για προσωπικές συνεδρίες.

Γίνετε μέλος της κοινότητας Fitlab by Eleni Petroulaki ΕΔΩ.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News