Michele Morrone... και κάπως έτσι θα περάσουμε την καραντίνα

Life
Michele Morrone... και κάπως έτσι θα περάσουμε την καραντίνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ιταλός "θεός" που μπήκε στη ζωή μας με το Netflix

Όμορφος, ταλαντούχος και ανερχόμενος, με ιταλιάνικο ταμπεραμέντο, γοητεία και στόφα κλασικού γόη.

Έχει  ιδανικό στιλ, το οποίο συνδυάζει με ανεπιτήδευτη κομψότητα και  είναι η ιδανική παρέα για να περάσεις μαζί του, στο σπίτι σου,  τις νύχτες της καραντίνας.

Ο άντρας που τρελαίνει τις γυναίκες και απασχολεί  τα media σίγουρα έχει πολλά  παραπάνω να  δείξει από μερικές όμορφες φωτογραφίες στο Instagram.

Ο Μικέλε  Μορόνε ο  30χρονος Ιταλός που έχει γεμίσει το κορμί του με τατουάζ είναι ηθοποιός αλλά και τραγουδιστής, μοντέλο και σχεδιαστής μόδας, που εμφανίζεται σε ιταλικές και πολωνικές ταινίες.

Κέρδισε τη διεθνή αναγνώριση αφού έπαιξε τον ρόλο του Massimo Torricelli στο ερωτικό ρομαντικό δράμα του365 Days . Πρόκειται για μια ερωτική ταινία με άκρως αισθησιακές σκηνές που θυμίζουν τις “50 αποχρώσεις του Γκρι”. Είναι όμως ο Μικέλε  Μορόνε ο νέος «Κρίστιαν Γκρέυ»;

Οι γυναίκες μαζί του παραληρούν. Οι gay τον λατρεύουν. 

Γιατί εκεί που αναρωτιέσαι  μα πού πήγαν οι άντρες και λες μα πόσο καιρό έχω να δω έναν άντρα που να σε συγκινήσει  ακαριαία με την πρώτη ματιά;

 Έρχεται ξαφνικά  ο Michele Morrone και ανακτάς την εμπιστοσύνη σου στα αρσενικά παλαιάς και  νέας κοπής,  που κρύβουν όμως κι αυτή την αθώα ευαισθησία του άντρα που στην καρδιά παραμένει ένα ατίθασο αγόρι.

Γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου του 1990 στο Melegnano (κοντά στο Μιλάνο) της Ιταλίας, και σε ηλικία 12 ετών έχασε τον πατέρα του. Έκανε θεατρικές σπουδές στο Teatro Fraschini Di Pavia. Η καλλιτεχνική του καριέρα ξεκίνησε με τη συμμετοχή του με μικρούς ρόλους σε θεατρικά έργα.

 Ήταν παντρεμένος, τώρα είναι χωρισμένος και έχει δύο παιδιά. Και είναι αυτός που θέλουν όλες οι γυναίκες . Το 2020 είναι η χρονιά του, απολαμβάνοντας τη διασημότητα που του έφερε ο ρόλος του ως Don Massimo Torricelli.

Αρρενωπός και γοητευτικός είναι ο άντρας που προκάλεσε κυριολεκτικά πανικό με τις ερωτικές σκηνές  της ταινία «365 μέρες» στο Netflix . Πολλοί  τον χαρακτηρίζουν ως το next-big-thing που έχει να προσφέρει το ιταλικό σινεμά. Mετά το βράδυ της πρεμιέρας 365 Days στο Netflix ο Michele πήγε και κοιμήθηκε. Και ξύπνησε  με 3 εκατομμύρια νέες followers μέσα σε μια νύχτα. Δεν μπορεί  καν να περπατήσει  στο δρόμο τώρα. Πλέον μετρά πάνω από 11 εκατομμύρια followers.

Ο 30χρονος Μικέλε Μορόνε υποδύεται τον αρχιμαφιόζο στην ταινία του Netflix και σκορπάει πανικό στον γυναικείο και όχι μόνο πληθυσμό.

Σύμφωνα με την πλοκή ο Massimo είναι  ένας  πλούσιος και ισχυρός άντρας που ερωτεύεται ένα κορίτσι την Laura . Την απαγάγει και τη  φυλακίζει δίνοντας της ένα ολόκληρο χρόνο για να τον ερωτευθεί. Εκείνος δηλώνει πως την αγαπάει από πάντα, η σχέση τους περνάει από διάφορα σκαμπανεβάσματα μέχρι που του παραδίδεται άνευ όρων. Αυτά είναι όσα πρέπει να γνωρίζετε για την πλοκή.

Πιο συγκεκριμένα, η υπόθεση βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Blanka Lipinska

Η παραδοχή του ηθοποιού, ότι οι ερωτικές σκηνές με την συμπρωταγωνίστρια του ήταν… «σχεδόν», αληθινές, έκανε τους φαν  του να παραληρούν. Γιατί 365 μέρες είναι πολύ λίγες για αυτό το αγόρι.

Μπορεί η ταινία 365 DNI να μην πήρε τις καλύτερες κριτικές, ωστόσο σάρωσε στη θέαση και εκτόξευσε την καριέρα του 30χρονου Μικέλε Μορόνε (Michele Morrone), καθώς υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τον με τον σχεδιαστή Πολ Μαρσιάνο (Paul Marciano).

Το ποσό που θα λάβει είναι εξαψήφιο, όταν ο ίδιος δήλωσε στον σχεδιαστή ότι πριν την ταινία έβγαζε περίπου 530 ευρώ το μήνα δουλεύοντας ως κηπουρός, ενώ ήταν διατεθειμένος να επιστρέψει στη δουλειά του εάν η ταινία δεν προχωρούσε.

Ο Ιταλός “θεός” και ο πιο γοητευτικός άνδρας της χρονιάς όπως χαρακτηρίστηκε από πολλά περιοδικά βρέθηκε στην Ρόδο για διακοπές. Με μια “καλησπέρα” στο Instagram  και με φωτογραφίες μαζί με τους γιου του (και την πρώην του σύζυγο), ο ηθοποιός μας έδειξε το ξέγνοιαστο καλοκαίρι που πέρασε  στην χώρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News