Tα «έσπασε» με το κανάλι η Ελεονώρα Μελέτη – Ποιοι πήραν τη θέση της;

Life
Tα «έσπασε» με το κανάλι η Ελεονώρα Μελέτη – Ποιοι πήραν τη θέση της;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Κόπηκε» η εκπομπή "Ώρα για Μελέτη" με συνοπτικές διαδικασίες

Σε διαζύγιο καταλήγει όπως όλα δείχνουν η συνεργασία της Ελεονώρας Μελέτη με τον Alpha ενώ «κόπηκε» η εκπομπή "Ώρα για Μελέτη" με συνοπτικές διαδικασίες. Χωρίς καν να προλάβει να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές.

Δυστυχώς σύμφωνα με το thetoc.gr το εγχείρημα της παρουσιάστριας στην πρωινή ζώνη μετά από 8 χρόνια, όχι μόνο δεν στέφθηκε από επιτυχία, αλλά της κόστισε και τη συνεργασία της με το κανάλι.

Και ενώ όλοι ανέμεναν σήμερα την δημοσίευση ανακοίνωσης από τον Alpha για την αλλαγή στο πρόγραμμα, στο site του καναλιού έχει γίνει ήδη η αλλαγή στο πρόγραμμα, που αναφέρει ότι το δίωρο 11.00- 13.00 αναλαμβάνουν τρεις έμπειροι δημοσιογράφοι του σταθμού, η Βίκυ Χαντζή, ο Πέτρος Καρσιώτης και η Μαρία Νικόλτσιου με την εκπομπή Alpha Παντού.

Η επιβεβαίωση της Τσιμτσιλή

Το πρωί της Δευτέρας η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε για το θέμα:

"Επειδή χθες διάβασα και άκουσα ότι είπε η Ναταλία Γερμανού ότι εγώ θα μιλήσω σήμερα για τη Μελέτη, και με έπαιρναν και από τον σταθμό να με ρωτήσουν τι και πώς. Δεν θα πω κάτι και δεν έχω να πω και κάτι. Όταν κάτι συμβαίνει στον σταθμό σου, δεν μπορείς και λόγω κομψότητας και λόγω επαγγελματισμού να συζητήσεις.

Δεν ξέρω το παρασκήνιο, δεν ξέρω τις λεπτομέρειες και δεν με αφορά το θέμα. Όταν παίζει ένα τηλεοπτικό θέμα, αν θες να το παίξεις σωστά πρέπει να έχεις και όλες τις πλευρές. Εγώ επειδή εργάζομαι εδώ, δεν μπορώ να υποστηρίξω όλες τις πλευρές. Οπότε φυσικά, δεν έχω και δεν θα πω τίποτα".

"Εύχομαι να είναι όλα για καλό των εμπλεκομένων και όποιος έχει να πει κάτι, θα το πει. Σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτή".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News