Συγκίνησε του Κρητικούς η Μελίνα Ασλανίδου – Εκπλήξεις της επιφύλαξε το «Καλό Μεσημέρι»

Κρήτη
Συγκίνησε του Κρητικούς η Μελίνα Ασλανίδου – Εκπλήξεις της επιφύλαξε το «Καλό Μεσημέρι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσίασε το ολοκαίνουργιο video clip της αποκλειστικά στην Κρήτη TV και το «Καλό Μεσημέρι»

Συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό της Κρήτης η αγαπημένη ερμηνεύτρια, Μελίνα Ασλανίδου, η οποία επέλεξε αποκλειστικά την Κρήτη TV και το «Καλό Μεσημέρι» προκειμένου να παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο video clip της, «Δε βάζεις μυαλό», που χαρακτηρίζεται από την πρωτότυπη κινηματογραφική του πλοκή.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής «Καλό Μεσημέρι», Λευτέρης Κουμαντάκης και Χριστιάννα Σκούρα, εκμεταλλευόμενοι τις περιστάσεις ετοίμασαν μια εκπομπή κομμένη και ραμμένη στη Μελίνα Ασλανίδου, έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει έμπρακτα της αγάπη της στο νησί και στους Κρητικούς.

Οι εκπλήξεις πολλές με την γνωστή ερμηνεύτρια να δακρύζει από συγκίνηση μετά και τις όμορφες ζωντανές παρεμβάσεις του γνωστού μουσικοσυνθέτη, Γιώργο Θεοφάνους και της μοναδικής φίλης και συνεργάτιδας της Μελίνας, της Γλυκερίας.

Λίγο αργότερα, όμως, η Μελίνα Ασλανίδου, προς μεγάλη της έκπληξη, συνομίλησε και με το ζωντανό θρύλο της Κρητικής παράδοσης, Βασίλη Σκουλά, με τον οποίο, όπως αποκαλύφθηκε, διατηρούν μια σχέση πατέρα κόρης.

Οι οικοδεσπότες της εκπομπής «Καλό Μεσημέρι» δε σταμάτησαν εκεί, επιφυλάσσοντας αυτή τη φορά μια ακόμα έκπληξη στη Μελίνα Ασλανίδου. Στο στούντιο βρέθηκε, έχοντας διανύσει πολλά χιλιόμετρα για να τη συναντήσει, ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο, η κυρία Αλίκη Κουκουτσάκη, η οποία της έδειξε στον «αέρα» πώς να φτιάχνει τα κρητικά παραδοσιακά ντολμαδάκια και καλιτσούνια. Η αυλαία της εκπομπής έπεσε με την παρουσία των πρωταγωνιστών της γνωστής εκπομπής «Life is a beach», Χάρη Κιαγιαδάκη και της Μαρίας Μιχαλοπούλου.

Την ίδια ώρα το τηλεφωνικό κέντρο της Κρήτη TV «αναστατώθηκε» από τηλεφωνήματα κόσμου που θέλησαν να ευχηθούν στη γνωστή ερμηνεύτρια και να της καταθέσουν την αγάπη τους στο πρόσωπό της. Κάτι αντίστοιχο θα κάνουμε και εμείς, ευχόμενοι τα καλύτερα και να είναι καλοτάξιδο το νέο της video clip, που ξεκίνησε το ταξίδι του από την Κρήτη και την Κρήτη TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News