Το Κρητικό e-shop με τα φυσικά καλλυντικά που λάτρεψαν ήδη οι γυναίκες!

Κρήτη
Το Κρητικό e-shop με τα φυσικά καλλυντικά που λάτρεψαν ήδη οι γυναίκες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το σώμα μας είναι ο ναός μας». Πάντα μου άρεσε αυτή η έκφραση και με αυτή πορεύομαι. Από μικρή ηλικία γνώριζα ότι αν φροντίζεις το δέρμα σου, τρως καλά, κοιμάσαι τις ώρες που πρέπει και γυμνάζεσαι (έστω και με ένα απλό περπάτημα) δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Και κάπως έτσι έχω φτάσει στο συμπέρασμα πως η ηλικία ενός ανθρώπου σίγουρα δεν κρίνεται στο πώς φαίνεται κανείς (γιατί κάποιοι έχουμε και καλό DNA, τι να κάνουμε!) αλλά στο πώς νιώθει.

Παρόλα αυτά, ποτέ δεν έβλαψε μία έξτρα βοήθεια η οποία σύμφωνα με τους δερματολόγους αποτελεί σωτήρια ρουτίνα για το δέρμα μας και την υγιή όψη του. Ο λόγος, για την πρωινή μας περιποίηση, που δεν είναι άλλη από τις ενυδατικές κρέμες προσώπου και σώματος. Έτσι λοιπόν, μια και το δικό μου δέρμα (ευτυχώς) δεν αναγκάστηκε να λάβει φαρμακευτικές αγωγές και ειδικά προϊόντα περιποίησης, αποφάσισα να δοκιμάσω μία νέα εταιρία που έχει Κρητικές ρίζες και χρησιμοποιεί πρώτες ύλες από την Γη του νησιού μου.

Ο λόγος για την Cretan Physis, μια εταιρία η οποία έχει μπει δυναμικά στον χώρο της προσωπικής φροντίδας και ενυδάτωσης και που πρόσφατα απέκτησε το δικό της e-shop. Εκτός από το ευρηματικό packaging,τις διακριτικές υφές τους, το ξεχώρισα (χωρίς υπερβολή) για το αποτέλεσμά τους. Κι εξηγούμαι…

Ιδιαίτερη θέση στην δική μου περιποίηση έχει η ενυδατική κρέμα προσώπου με γάλα γαϊδούρας, κρίταμο, αβοκάντο και ελιά. Απορροφάται σταδιακά από το δέρμα χωρίς καμία λιπαρότητα ενώ είναι ιδανική και σαν κρέμα νυκτός.

Το επόμενο προϊόν που με ενθουσίασε ήταν η κρέμα ματιών με εκχύλισμα λούπινου (ούτε καν ήξερα την ύπαρξή του προηγουμένως, το ομολογώ!). Λόγω κληρονομικότητας αλλά και άπειρων ωρών μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή, οι μαύροι κύκλοι είναι το καθημερινό μου πρόβλημα. Η συγκεκριμένη κρέμα δεν υπόσχεται ότι θα εξαφανιστούν στο άψε σβήσε (καμία κρέμα δεν μπορεί να το κάνει) όμως ενυδατώνει βαθιά την περιοχή γύρω από τα μάτια και αποτελεί την τέλεια βάση ώστε να μπορέσω να χρησιμοποιήσω στην συνέχεια άλλο προϊόν κάλυψης.

Για τα χείλη έχω λατρέψει πραγματικά την κεραλοιφή της Cretan Physis, η οποία μέσα σε ένα πρακτικό βαζάκι αποτελεί το προσωπικό μου «βάλσαμο». Έχει ως βάση το μελισσοκέρι ενώ περιλαμβάνει αβοκάντο, βούτυρο καριτέ και βιταμίνη Ε.  Πλέον, λόγω της χρήσης μάσκας,  τα χείλη αφυδατώνονται ευκολότερα. Πριν την τοποθέτηση της μάσκας αλλά και γενικότερα, μαζί με την ενυδατική πρωί και βράδυ, άπλωσε μία γενναιόδωρη ποσότητα της κεραλοιφής αυτής και θα με θυμηθείς

Εκτός από τα παραπάνω, τον τελευταίο καιρό μπήκα στην διαδικασία να δοκιμάσω τα αντισηπτικά της εταιρίας, τα οποία απορροφώνται εύκολα και δεν αφήνουν λιπαρά ή ξηρά τα χέρια (το πιο βασικό) ενώ μετά την έκθεση στον ήλιο και το θαλασσινό αλάτι από την καλοκαιρινή περίοδο, ξεκίνησα την χρήση body butter με εκχύλισμα μαστίχας (γιατί είμαι φαν της μυρωδιάς του ξεκάθαρα).

Παρόλα αυτά, υπάρχουν και άλλα στην συγκεκριμένη κατηγορία, με έλαιο άργκαν ή αβοκάντο αλλά και με αντιοξειδωτική δράση, όπως το ρόδι.

Στο e-shop του Cretan Physis υπάρχουν προϊόντα που ακόμη δεν έχω δοκιμάσει, αλλά σκοπεύω να το κάνω άμεσα! Προϊόντα για τα μαλλιά, προτάσεις για την ανδρική περιποίηση αλλά και συμπληρώματα διατροφής. Αυτό που σίγουρα έχω ξεχωρίσει στην συγκεκριμένη εταιρία είναι ότι όλα τα προϊόντα της είναι δερματολογικά ελεγμένα ενώ διαθέτουν αγνές πρώτες ύλες. Οικονομικά είναι πολύ προσιτές οι τιμές και κατά καιρούς υπάρχουν εκπτώσεις σε ορισμένα προϊόντα.

Όσα  ξεχώρισα είναι ενδεικτικά και η αλήθεια είναι πως οι επιλογές είναι πολλές! Εσύ μπορείς να ρίξεις μια ματιά στo site, το facebook και το instagram της Cretan Physis και να βρεις αυτό που είναι ιδανικό για τις δικές σου ανάγκες, ανάλογα με τον τύπο δέρματός σου!

Εγώ, πάντως, αγάπησα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News