Βικτώρια Χαλκίτη: «Είχα κάνει 6, 7 εξωσωματικές και ταλαιπωρήθηκα να μείνω έγκυος»

Life
Βικτώρια Χαλκίτη: «Είχα κάνει 6, 7 εξωσωματικές και ταλαιπωρήθηκα να μείνω έγκυος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μήνυμα που στέλνει στις γυναίκες που προσπαθούν να κάνουν παιδί

Τα εμπόδια, τις δυσκολίες, την απογοήτευση και τις στιγμές αγωνίας που βίωσε μέχρι να αποκτήσει το γιό της αποκάλυψε η Βικτώρια Χαλκίτη. Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» δεν έκρυψε ότι έκανε εξωσωματικές μέχρι να καταφέρει να φέρει το παιδί της στον κόσμο.

Ταλαιπωρήθηκα 8 χρόνια

«Ταλαιπωρήθηκα 8 χρόνια για να μείνω έγκυος και είχα κάνει 6, 7 εξωσωματικές» ανέφερε σύμφωνα με το thetoc.gr. Ακόμα δήλωσε ότι ο γιος της δεν θέλει αδελφάκι και ευτυχώς γιατί θα ήταν δύσκολο για εκείνη, όπως είπε: «Δεν θέλει αδελφάκι και ευτυχώς που δε θέλει γιατί είναι δύσκολο να γίνει».

Το μήνυμα στις γυναίκες που προσπαθούν

«Σε κάθε γυναίκα, όμως, που παλεύει να κάνει παιδί θα της έλεγα να μην τα παρατήσει ποτέ. Ο επιμένων νικά» συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, η Βικτώρια Χαλκίτη.

Η κατάθλιψη, οι δυσκολίες και η τελευταία φορά που πέτυχε

«Από τότε που παντρευτήκαμε με τον Γιώργο, θέλαμε πάρα πολύ να γίνουμε γονείς. Και ειδικά όταν έμαθα ότι η μητέρα μου είχε καρκίνο, ήθελα πάρα πολύ να αποκτήσω παιδί γιατί θεωρούσα ότι ένα εγγονάκι θα την κρατούσε στη ζωή. Έκανα πέντε εξωσωματικές μέχρι να καταφέρω να μείνω έγκυος και κάθε φορά που δεν πετύχαινε, απογοητευόμουν. Ειδικά την πρώτη φορά, που η μητέρα μου ήταν άρρωστη, όταν έμαθα ότι δεν πέτυχε η εξωσωματική, έπαθα μια ελαφριά κατάθλιψη και για ένα διάστημα τα έβλεπα όλα μαύρα».

«Πηγαίνοντας για μια απλή γυναικολογική εξέταση, εκεί που είχα πει στον εαυτό μου πως δεν θα κάνω άλλη εξωσωματική, με έπεισε ο γιατρός μου να προσπαθήσω μια τελευταία φορά».

«Του είπα, αλλά επέμενε γιατί πίστευε πως θα τα καταφέρω. Το συζήτησα με τον άντρα μου και αποφασίσαμε να ξαναδοκιμάσουμε. Και ήταν η μοναδική φορά που δεν πιστεύαμε ότι θα καταφέρουμε να γίνουμε γονείς. Το κάναμε περισσότερο για να είμαστε εντάξει με την συνείδηση μας».

Η 47χρονη σήμερα Βικτώρια έχει έναν γιο 4 ετών, τον Φίλιππο, τον οποίο απέκτησε μετά από μια προσπάθεια 8 ετών μέχρι να μείνει έγκυο. Όπως είπε η τραγουδίστρια: «όταν ήμουν έγκυος περίμενα πως και πως να γνωρίσω τον γιο μου. Τώρα τον έχω γνωρίσει για τα καλά! Είναι ένα συναίσθημα το οποίο δεν περιγράφεται. Είμαι κάθε μέρα, όλη μέρα με το παιδί μου και περνάμε πάρα πολύ ωραία τραγουδώντας».

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News