Το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη για τον Καρκίνο του Μαστού

Life
Το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη για τον Καρκίνο του Μαστού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε το βραχιολάκι για το 2020 που σχεδίασε ο Δούκας Χατζηδούκας

Κορίτσια, μπαίνει ο Οκτώβρης που είναι ένας μήνας αφιερωμένος σε εσάς και στην φροντίδα της υγείας σας. Για σχεδόν 30 η χρονιά λοιπόν διεξάγεται και φέτος η Εκστρατεία κατά τον καρκίνο του Μαστού.

H Ελένη Μενεγάκη, η Ελληνίδα Πρέσβειρα της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού του Ομίλου Estée Lauder Companies, για 8η συνεχή χρονιά απαθανατίστηκε από τον φακό της Ρούλας Ρέβη, με ένα total white outfit και βασικό αξεσουάρ της το συλλεκτικό ροζ βραχιόλι της φετινής εκστρατείας κατά του καρκίνου του μαστού.

Για ακόμα μια χρονιά, στην Ελλάδα ο Όμιλος συνεργάζεται αποκλειστικά με τον γνωστό σχεδιαστή Δούκα Χατζηδούκα για τον σχεδιασμό του ροζ βραχιολιού – σύμβολο του αγώνα κατά της νόσου, που χαίρει θερμής αποδοχής από το κοινό και συμβάλλει σημαντικά στη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του σπουδαίου έργου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Η Ελληνίδα πρέσβειρα της εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού λαμπερή και ξεκούραστη έδωσε το «παρών» στην καμπάνια, συμβάλλοντας στη διάδοση του παγκόσμιου μηνύματος #TimeToEndBreastCancer.

Η Ελένη Μενεγάκη αν και μακριά από τα φώτα της τηλεόρασης φέτος, θέλοντας να τονίσει τη σημασία της πρόληψης και της έγκυρης διάγνωσης της νόσου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις επίσημες λήψεις από την φωτογράφιση, γράφοντας στη λεζάντα που τις συνόδευε:

«Περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, οφείλουμε φέτος να δώσουμε ελπίδα και δύναμη! Να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο! Να υπενθυμίσουμε την ανάγκη της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης, στη μάχη εναντίον του καρκίνου του μαστού, στηρίζοντας παράλληλα όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν.

Όπως ξέρετε, το βραχιόλι, με την υπογραφή του Δούκα, είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό βραχιόλι. Είναι η φωνή μας και η μικρή συνεισφορά μας σε αυτόν τον σκοπό. Από την 1η Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμο σε επώνυμα σημεία καλλυντικών και online προς ενίσχυση του σκοπού αφού όλα τα έσοδα διατίθενται στο έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας».

(Φωτογραφία: dukas.com.gr)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News